Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En första

Utmaningen dag 25 – En första

Ja det här kan man ju tolka lite hur som helst. Jag väljer att skriva om min första bästa kompis Clara!

Clara är ett år äldre än mig och vi bodde grannar i ett villaområde i Falun. Det enda som skiljde våra tomter åt var en lång hallonhäck som tillhörde Claras familj. Vi har umgåtts med varandra sedan jag var en liten nyföding i princip. Vi träffades nästan varje dag och även om jag var sjuk ville jag gå till Clara. Vi hade alltid roligt och hittade på en massa saker tillsammans! En av de roligaste tyckte jag var när vi tältade ihop på hennes gård. Det var sååå spännande fast tältet stod alldeles vid huset. Sen hade Clara en massa häftiga dataspel och filmer. Vi läste också mycket ihop och bakade ibland. En gång hade vi i salt istället för socker i någonting vi bakade. Jag kommer inte ihåg om det var med vilje eller om vi bara råkade. Äckligt var det i alla fall! När min familj flyttade fortsatte vi att hålla kontakten även om vi inte sågs lika ofta och idag är jag så glad att vi fortfarande ses! Vi har varit kompisar i 24 år och det tror jag att vi kommer vara resten av livet!

Jag vet att jag har skrivit om ”Min bästa vän” men då skrev jag om fler. Nu fick ni alltså veta lite mer om min första!2

kommentarer på En första
 1. Hehe låter som ni hade kul ihop när ni va små :) Kommer själv ihåg att det alltid var så spännande att tälta,jag o mina kompisar sov alltid i en husvagn vi hade stod på tomten vid sommarstugan :D

  Hoppas allt är bra med er :)

  Kram

 2. sawiik skrev

  Det är kul att läsa om andras barndomsminnen och det är ju alltid något speciellt med ens första kompis. Kul att ni fortfarande håller ihop. :)

  sv: Jag kommer säkert få påminna Janne, haha! Men så länge han lyssnar på mig och anstränger sig lite iaf för att hänga med i tempot så är det ok.

  Ja, när man blir av med en oro så kommer man på något annat. Jaja, så kommer det vara. :)


Kommentera


− 1 = tre