Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En hyllning

Jag måste hylla tassmetoden igen. På bara en vecka har det gått från att nästan vara helt omöjligt att lägga Signe till att kunna lägga henne och hon somnar själv utan att jag håller handen (tassen) på henne. Helt otroligt är det. Det var fjärde gången nu i morse som hon somnade själv. Jag kunde aldrig tro att det skulle gå så smidigt och snabbt. Första dagen tog det nog en timme och sen har tiden kortats ner allt eftersom. Min duktiga lilla tjej!

Planeringen för namngivningsceremonin fortsätter. Jag börjar bli lite stressad av att vi inte har något ställe att vara på än. Eftersom jag sköter allting själv också så går det inte direkt snabbt. Jag kan ju bara hålla på när Signe sover och har lite annat att stå i också. Jaja, förhoppningsvis hittar jag något snart. Ska ringa om en bystuga idag som såg väldigt fin ut! Och snart blir det tandis… Aj, aj, aj..Taggar: , , , , , , ,

Kommentera


sex + = 11