Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En lugn stund

Vad skönt det är efter en lyckad förmiddag på öppna förskolan, lunch och läggning att bara få sitta ner och sippa på en kopp te. Just detta te var kanske inte det godaste jag har druckit. Jag gillar märket Yogi men det här får tummen ner. Lime- och mintsmak skulle det vara men jag tror inte att jag kände någon av dem. Möjligtvis, om man verkligen tar i, att man kan hitta en yttepytte gnutta lime. Jag köpte en påse med 15 olika sorter och det verkar som att de med starkast doft har trängt sig in i de andra. En sort som inte fanns med men som jag vill smaka är Jamaica roasted spice.

yogi-ekologiskt-te---jamaica-roasted-spice

Smaken är som baken men det här var ingen hit för mig:

yogi-ekologiskt-te---lime-mint4

kommentarer på En lugn stund
 1. heartan skrev

  Tänkte ju just på dig när du kommenterade! Först: STORA kramar till dig, din stackare! Hoppas att de hittar felet snart, att det bara är nåt segdraget så att du slipper äta tabletter – de brukar ju oftast bara ge andra problem istället.

  Jo, jag sökte ju på nätet efter kolikmassage, och vems sida dök upp då, om inte din? Så jag har kört kolikmassagen några dagar nu, men får ta det lite lugnt för magen är oftast så öm att jag inte får nudda den. Brukar köra när Vincent är trött och halvborta, då funkar det bäst.
  Sempers magdroppar köpte vi igår så än är det för tidigt att märka någon effekt, men han är lösare i magen igen, vilket verkar bra. Han fick ju kämpa som ett litet djur för att få ur sig nåt innan, så hellre får det gå åt blöjor på löpande band än att han har ont, stackarn.

  Ska också testa att ha honom i Babybjörnen idag så mycket som möjligt, fast det blir nog inte så länge. Min rygg har sagt upp sig, så jag drar mig för varje blöjbyte. Minsta lilla lutning framåt och det känns som att jag ska gå av. Fruktade det här, eftersom jag hade känningar av ryggen innan tack vare mina stora bröst och nu kallar jag dem inte ens bröst längre, utan Arla och Milko. (Milko får vara den som han gillar minst, med tanke på hur det gått för Milko…)
  Försöker hinna göra lite ryggövningar, men de består mest i att torka upp kiss från golvet, hänga tvätt med mera… Om inte ryggen vänjer sig undrar jag hur länge jag ska palla att amma. Nu kan jag ju inte ens lyfta Vincent från babygymet utan att först halvkrälandes hiva upp honom i soffan, sätta mig ned intill honom och få upp honom i famnen. Är skiträdd att jag ska tappa honom. :/ (Och tjejer betalar för att få såna här rattar och problem… vad fan tänker de med?)

  Nu skriker lilla älsklingen så det är bäst att jag gosar lite! Tur att han är så himla sööööööööööt! ;)

  Kram på dig och sköt om dig, krya på dig!

 2. Hörru Tessan! Hojta till ifall ni åker nå mer till öppna den här veckan. Varannan vecka är vi hemma hela förmiddagarna med Molly, hon börjar kl.13 så vi har tid att leka på öppna. Daniel ska nog få ta med henne tid ett par gånger så jag hinner plugga lite hemma. På tisdagar går vi på babysången, första gången i tisdags för oss och vi går bara varannan vecka. Ska inte ni gå? :D

 3. Tomas skrev

  Jag håller med om att det blev en lyckad dag. Allt har bara flutit på. Skönt! :) Synd bara att te sorten inte var den bästa. Men kul att pröva något nytt ibland :)

 4. Därför vill jag vara mer spontan och hitta på lite mer de här sista veckorna. Låta Sixten träffa barn oftare, förbereda honom sakta med säkert inför dagisstart även om det inte är förrän i augusti. Gå på öppna förskolan, gå på barnvagnsbio, gå på barnteater med ungarna, åka till Fjärilshuset , åka till lekland, sitta på café och fika, åka iväg till museum , Skansen och Junibacken, åka iväg och bada …jepp allt detta förbereder honom för förskolan och det är mycket som ska hinnas på 11 veckor :) . Nja, skämt åsido…men något/några aktiviteter ska vi nog hinna med. Men vi har börjat med Öppna förskolan …gick dit hela två dagar förra veckan. Och sen var det gudtjänst med julgransplundring i söndags i Kyrkan och nystart för ”Småkrabborna” för Linn idag , också det i kyrkan så ja vi har blivit flitiga kyrkbesökare.


Kommentera


2 × sex =