Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En morgon full med brännskador

Idag har jag bränt mig på allt jag har kunnat bränna mig på känns det som. Först brände jag mig när jag skulle hälla upp kaffe, missade muggen på något sätt för att se vad Signe höll på med och råkade hälla lite på golvet och foten. Rent reflexmässigt torkade jag snabbt upp det på golvet med foten jag inte hade hällt kaffe på eftersom Signe var på väg dit och brände då andra foten. Lika bra så det jämnar ut sig :p Sen brände jag ett finger på kaffekannan och ytterligare ett när jag höll på med att ta ut brödskivorna ur rosten. Återigen försökte jag se vad Signe sysslade med. Nu när jag skulle lägga Signe brände jag mig på ångan från vattenkokaren och sen på flaskan med hett vatten i, för att jag skulle se vad Signe gjorde.

Idag ska jag försöka hålla mig borta från varma saker så mycket det går för uppenbarligen fungerar det inte. Kanske beror det på att Signe bestämt skulle upp 05.40?? Jag vill se vinjetten till tv4:s nyheter och det lokala vädret förstår du väl mamma, sa hon till mig. Ja okej då.. Så här ser det ut nu för tiden när hon ska se på tv, dock är den inte på så mycket under dagarna:

P1060306

P1060301

P1060300

P1060299

Och ja, blöjan är full med bajs! ;)3

kommentarer på En morgon full med brännskador
 1. gopplan skrev

  Nu har du nog bränt dig för flera veckor framåt, så nu borde du klara dig ett tag:-)
  Svar: Ja, jag torkar också en massa, det beror på om det är kladd eller smulor bara, men det är det värt eftersom de lär sig av att få experimentera med maten.

 2. mammatill3 skrev

  Jobbig med brännskador… Hoppas du slipper det mer nu :)

 3. Magda skrev

  Du lär dig den hårda vägen, nu har du lärt mig att en inte ska kolla på barnet när en häller varma drycker samtidigt. Hoppas det inte blev några större skador.

  Fina blider på Signe, hon är så rar :)


Kommentera


7 + = tio