Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En hel graviditet gammal!

Idag har Signe varit utanför magen lika lång tid som hon var inuti :) 40 veckor för att vara mer exakt. Bara 12 kvar tills hon blir ett… Helt sjukt! Just 12 veckor är ju också ”magiska” på något sätt när det gäller graviditeten. Har man kommit så långt har man nått gränsen då risken för missfall minskar markant. Jag tyckte att det var jätteskönt att komma dit och det var tur att jag inte visste först att det egentligen var nästan två veckor kvar.

Lilla Signe, som börjar bli så stor..

Här kommer några bilder på hennes favoritlek, att slänga sig bakåt och ibland göra en volt! Det ser verkligen helt gääääälet ut och det är inte särskilt lätt att få skarpa bilder på det här haha!

IMG_4181

IMG_4176

IMG_4174

IMG_41739

kommentarer på En hel graviditet gammal!
 1. gopplan skrev

  Haha! Ungskruttar räknar alltid kallt med att föräldrarna håller i. Det finns inte i deras värld att de kan göra sig illa:-) Ja, nu börjar de bli stora, våra små bebisar.

 2. Grattis på 9-månadersdagen Signe :D Hoppas dagen blir bra!

 3. sofia skrev

  haha åh lilla snuttan! så söt hon är! å så stor nu <3

 4. Duktig tjej =) å tuff!

 5. Emma H skrev

  Haha, ser helhärligt ut! =D Stora Signe, snart planerar vi barnkalas. Hjälp va!

 6. Sandra skrev

  Hahahaha härlig hon är Signe! Och modig!

  Ja, de 12 veckorna var verkligen en magisk gräns. Då berättade vi för alla att vi väntade barn. Förutom för mamma och kollegorna som fick veta innan. Mamma för att jag inte kunde hålla mig och ville berätta för någon, och för kollegorna pga att jag mådde så illa. Väntade ni med att berätta tills efter vecka 12 eller berättade ni innan?

  Sv: Tack, nu mår Albin mycket bättre. Skönt att ni också kommit igenom alla sjukdomar. Nu får det räcka!

 7. Ahh okej :)

  Ja kläderna var superfina,och det mesta är helt nytt också :) Sånt brorsan o svägerskan köpte till Kevin men som var för litet när han väl kom ut :)

 8. Ja, det är helt sjukt att våra små snart blir ett år! :D Så du blev flyttad två veckor på rul:et? Kom på nu att jag knappt vet något om din graviditet med Signe eller förlossningen och så vidare. Ska nog kika lite i arkivet och så får du berätta lite sen när vi ses nästa gång! :D

 9. radovic skrev

  Ha,ha du glömde nämna att hon även tränar gymnastik på elitnivå! GUD så söt! jag smälter som smör i solsken :)
  Jag ska tävla om jag hinner, jätte fina barnkläder.


Kommentera


+ 4 = nio