Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ett sista ögonblick

Utmaningen dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag kommer ihåg en gång när jag och Patrik var ute och fiskade i stugan. Jag tycker att det är så himla mysigt att fiska men jag tycker samtidigt att fiskar är fruktansvärt äckliga. Egentligen vill jag alltså inte ha någon fisk utan är mer ute efter det andra. Kanske är det också därför som jag ofta får många fiskar? Hur som helst var vi ute på sjön och jag fick såklart en ganska stor, äcklig gädda på kroken. De har ju sylvassa tänder så det var verkligen inte tal om att jag skulle ta loss den. Det hade jag nog inte gjort annars heller, om det hade varit en ”trevligare” fisk. I lite småpanik svänger jag fiskspöt mot Patrik som får äckelgäddan på sig och säger sammanbitet ”HJÄLP MIG”! Han räddar mig från äckelgäddan såklart!

gadda(Bild från google.se)4

kommentarer på Ett sista ögonblick
  1. Skönt att höra =)

    Hihi ja gud.. Tiden går läskigt fort =) Är 96 dagar kvar till BF idag =)

  2. Hahaha, jag kan se det framför mig hur gäddan flyger mot Patrik. Haha, tar för den lilla historien! :) Och ja, jag är nog som dig, gillar att fiska men undviker helst att ta i dem *urk*….

  3. Ha ha ha, jag minns med förra året med att jag fick anstränga mig för att inte somna i ett hörn. Satt o gäspa hela tiden! Hi hi…om ni dissar svärföräldrarna så är dörren öppen här! ;-)

    Älskade att fiska när jag va liten, och älskar det än, fast det blir aldrig av tyvärr. Men jag avskydde med att ta i dom för att inte tala om att sätt masken på kroken… BLÄÄÄÄÄ!!!!

  4. En liten skrev

    Sv: Ja det är klart, man får ju hoppas att inte allt för många tar det på allvar. Tråkigt om man köper grejer och sånt till ett visst kön så är det fel. :P Men när man läst runt på forumet så verkar ganska många ha fått fel vid ul, de har sagt att det är en tjej och så var det en kille och tvärtom. Det kan inte vara kul, för ett ul hade jag trott på…


Kommentera


+ åtta = 15