Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fääärdig!

Jag, Patrik och Signe drog ner på stan idag och nu har jag hittat allting till galan. Bara väskan passar till klänningen så är det klart. Min syster Maria hjälper mig att sy in klänningen eftersom den var lite stor. Tack så mycket! När klänningen kommer hit på onsdag tänkte jag lägga ut bild på den också.

Det jag kompletterade med idag var:

Skor

P1060743

Väska

P1060736

P1060737

Och ett finare hårsmycke

P1060739

Allt tillsammans

P1060744Taggar: ,

7

kommentarer på Fääärdig!
 1. Åhh vad skönt för dig att allt är fixat! Skitsnygga skor! :D

 2. Vad fin du kommer att bli på galan! Ska bli spännande att se hur klänningen kommer att se ut.
  Jag vill ha en ny bakgrund och en fin header :) Det är ju igentligen bara att ta fram lite bilder och klistra ihop och sådär men det är väl för att jag tycker det är så tråkigt och det går så långsamt eftersom jag inte är riktigt kunnig.
  Oj oj Signe redan snart 1 år :) En på babysimmet vi går på har precis köpt den vagnen och är jätte nöjd som Signe önskar sig!

 3. Vilka fina grejer du hittat, du kommer bli jättefin =)

  sv: Japp, tröjan var framme på bara ett par dagar. Passar honom perfekt! Jag är jättenöjd med den, den är riktigt mjuk och härlig me =)

 4. soon to be skrev

  Helloj,

  Du är ju helt kittad nu!! Det närmar ju sig med stormsteg!! =) Bara några dagar så är vi där!!

  Kram

 5. soon to be skrev

  Alexandra heter jag =) Jag har inte skrivit det någonstans det har du rätt i!!

 6. Emma H skrev

  Fina grejer du har hittat! Jag gillar verkligen skorna! =) Jag har också köpt skor. Inte världens snyggaste direkt men helt okej. Klart bättre än inga alls, haha. Ja jag måste ta en sväng till Glitter! Måste hitta något fint halsband, helst en ny väska också. Ytlig man kan vara ibland då. Lite skönt. =)

 7. gopplan skrev

  Åh, vad fin du kommer att vara! När är galan nu igen? Jag missade att anmäla mig, men så har jag också så grymt mycket annat just nu i mitt liv.
  Jag gillar din nya design på bloggen. Det blev superfint!


Kommentera


två + = 4