Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fikadagen

Idag är det stora fikadagen känns det som! Nyss var Signes kompis Molly här med mamma Sandra och pappa Daniel och åt rabarberpaj med jordgubbar och vaniljvisp. De små fick också lite morotssticks och majsbågar. Snart kommer mina föräldrar och då blir det fika igen! Får se om jag kanske står över nu. Jag har fått en envis blåsa på tungan som växer för varje gång jag äter något sött eller surt. Usch!

Signe äter förresten mer och mer med bestick nu och tycker att det är så roligt när hon får fast någonting på gaffeln. Hon vill göra som mamma och pappa såklart! Hon fick prova med plastbestick förut men de ser ju inte ut som riktiga bestick så nu är det dessa från Bambino som gäller:

bestick_äta_själv_261

(google.se)3

kommentarer på Fikadagen
 1. heartan skrev

  Vilka söta bestick! Nä, ingen bebbi här. Inatt var det bara bra att Knyttis var inne i magen, vet inte hur orolig jag hade varit för all brandröken här, även om vi levt vid öppna eldar i tusentals år. Men nu kunde jag med gott samvete köra totalt korsdrag i lägenheten mitt i natten utan att oroa mig för att bebis var för kall osv. I övrigt en skitnatt; pinvärkar, halsbränna och ett granndagis i lågor. Längtar efter sömn!

  Lovar att när bebis kommer så märks det – iaf på Facebook, men säkerligen här med!
  Kram!! :D

 2. Tack för den smarriga fikan idag! :D Vi får ta och fixa in en fikadejt snart igen fast kanske med frukt eller något nyttigare istället ;) Får försöka hitta någon lucka snart igen så vi alla, alltså vi, ni och Emma med familj kan ses. Det lät som på Emma att hon fortfarande ville hitta på något 26-28/8, men vad vet jag inte. Får snacka om det på fäjjan när hon kommit hem från Italien.

 3. Vad kul att du är tillbaka! :D vad hon har blivit stor Signe! Hon har verkligen vuxit! :D och vad duktig hon är på att äta med bestick, det är inte Knut! Han äter med händerna fortfarande :) han tycker att det är kul att äta med bestick när man sätter mat på skeden/gaffeln, men att sätta mat själv på den är inte lika kul :P han försöker lite, men äter annars bara med händerna :)

  Jag har oxå köpt en Samsung galaxy s2! Men jag vet inte riktigt om jag är lika nöjd med den som du är =/ lite smågrejjor som jag är besviken över.


Kommentera


− sju = 1