Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fjärde advent, redan!

Är det någon mer än mig som tycker att tiden bara flyger iväg? Det är redan fjärde advent och jag har inte hunnit med alls känns det som. Jag är väldigt glad över att julklapparna blev färdiga i början av veckan i alla fall. Igår kom Patriks föräldrar och mormor och hälsade på vilket var väldigt trevligt. Det blev kinarestaurangen i centrum för andra gången den här veckan men det är jag bara glad för eftersom jag har haft ett sug efter thailändsk och kinesisk mat under hela graviditeten.

Idag har vi gjort egna julsojabullar med senap, spiskummin och kanel som kryddning. Det blev faktiskt riktigt gott! Patrik gjorde pepparkakscheescake också som förhoppningsvis håller till julafton. Och imorgon ska jag koka spad till dopp i grytan. Visst är det mysigt med julbak och matlagning ändå? Börjar man i tid så behöver den så omtalade julstressen aldrig dyka upp. Jag har aldrig upplevt det själv men många verkar vara experter på att skjuta upp det man ska/vill göra.2

kommentarer på Fjärde advent, redan!
  1. stina skrev

    Jättemysigt med julmat och bakning, jag bakar inte så ofta… Har fortfarande inte gjort pepparkakshuset som vi köpte. Men imorgon är barnen lediga, då ska jag minsann göra det! Ha en mysig dag!

  2. Ja det hjälper verkligen till när man försöker få igång julkänslan :)


Kommentera


9 × = femtio fyra