Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fler framsteg!

Idag var jag, hör och häpna, till banken med Signe! Det gick, äntligen, att gå ner med henne utan att skämmas som en hund. Hon skrek bara en liten stund på vägen hem och det kan jag verkligen leva med efter alla andra skrikfester vi har haft ute. Det har verkligen inte varit roligt.. Men nu börjar hon bli ”stor” och verkar förstå att jag finns kvar fast hon ligger i vagnen. Så himla skönt. Hon somnade på vägen dit och sen vaknade hon när vi var framme men låg bara och tittade och log mot mig. Det jag gjorde på banken var förresten att föra över pengar från min aktieförsäljning så nu ska vi få bil!

Kim, en av mina bästa vänner, var här idag och gick nyss härifrån. Nu fick hon äntligen träffa Signe när hon var vaken. De andra gångerna har hon varit helt utslocknad. Efter ett tag blev hon trött och då gick det att bara lägga ner Signe i spjälsängen och så somnade hon. Helt underbart! Hon fick lite mat av Kim först men var något skeptisk. Tassmetoden har fungerat för oss. Även om vi bara har testat den i tre dagar kan jag redan säga att det har blivit bättre. Man blir så positiv när det händer lite positivt :)Taggar: , ,

1

kommentar på Fler framsteg!
  1. sofia skrev

    vad härligt att det går frammåt! har hon alltid skrikit i vagnen? kertsin somnar bara jag lägger ner henne, fast vi har ju gått med vagnen sedan första dagen, så hon har varit van från dag ett. vet inte hur jag annars skulle kunnat rasta hundarna så det är jag glad över :)


Kommentera


6 − = två