Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Foglossning och ångest..

Foglossningen, eller bäckenuppluckringen, börjar ta över mer och mer.. Det gör ont nästan hela tiden när jag sitter på jobbet och jag får kämpa och bita mig själv i kinderna för att inte börja gråta. Samtidigt kommer ångesten krypande eftersom jag absolut inte vill vara till besvär för någon, allra minst min chef/handledare. Idag är jag hemma.. Jag orkar inte idag igen att sitta där och låtsas vara glad och må bra. Det drygaste är att ångesten känns likadant som när jag var deprimerad för flera år sedan. Det är någonting jag har kommit ifrån och inte vill uppleva igen. Det är som att jag blir påmind om hur förjävligt det var då när detta sinnestillstånd var konstant. Nu kan jag i alla fall se ett slut på det hela och jag har Patrik som är underbar och stöttar mig. Men jag får så himla dåligt samvete för praktiken.. Det känns som att jag förstör för handledaren och bara blir ännu ett problem ungefär, att hon hade fått det mycket lättare om hon hade valt någon annan.  Det är därför jag försöker låtsas må bra men ibland blir det bara för mycket. Jag har ingen energi..

På torsdag ska jag träffa en läkare och prata om det här. Får se vad han/hon säger. Förhoppningsvis går det att lösa. Det är så synd bara att det skulle bli så här. Jag trodde inte att jag skulle få ont eller må dåligt.. Man har alltid fått höra hur underbart och lätt det är att vara gravid. Det är faktiskt ingen som har sagt att det kan vara jobbigt vilket jag tycker är väldigt konstigt. Varför måste man försköna graviditeten? Bara för att man erkänner att det ibland är jobbigt betyder ju inte det att man inte är glad och förväntansfull. Jag ser fram emot att få barnet, och nästan ännu mer nu eftersom jag vet att det här onda kommer gå över. Det var bara väldigt dålig timing med praktiken..3

kommentarer på Foglossning och ångest..
 1. stina skrev

  Sv: Tack! Ja, den är från Åhlens. Vi såg också den randiga och var på väg att köpa den men så valde vi den rutiga. Den randiga var ju så där puffig och skön.

  Hur långt är det kvar för dig nu?
  Graviditeten är inte en dans på rosor. Skönt att P hjälper och stöttar dig så bra. Jag tror du kan försöka prata lite med din handledare så hon förstår att du inte kan vara på topp just nu.

 2. Nej det är fan inte lätt att va gravid. De som går igenom den utan komplikationer, det är ju bara att gratulera dom. Lätt är det inte. Har själv vart sjukskriven sen 22 januari och haft besvär sen dess. Längtar verkligen efter att det ska ta slut. Och det har inget att göra med att man är mindre glad för att man ska få barn. Jag förstår precis hur du känner! Men jag håller med Stina, prata med din handledare, hon förstår dig säkert. Och lycka till hos dr! Och får du ingen hjälp så byt läkare!
  Ta hand om dig!
  Kramar!

 3. Katti skrev

  Hallå tjejen! Du är absolut inte ensam om att må dåligt under graviditeten. Men det är alltid så med dåligt mående att folk pratar tyvärr inte om sånt, och det står ju heller inte skrivet i pannan. Jag har också fått gå och prata med en eftersom jag varit så orolig för att bli mamma och för förlossningen. Så du är absolut inte ensam! Kram till dig!


Kommentera


sju + 5 =