Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Föräldraträff

Idag är det dags för första föräldraträffen på bvc sen alla bebisar har kommit. Innan var det ju föräldrautbildning. Undrar vad det kommer handla om egentligen. Det enda jag vet är att vi får lära oss babymassage. Kanske finns någon bra rörelse vi kan lägga till på kolikmassagen vi gör varje kväll vid läggdags.

Tassmetoden fungerade igår kväll också. Hela läggningsrutinen tog en timme igår med avklädning, ny blöja, massage, pyjamas och mat. Så själva läggningen tog nog bara en halvtimme. Det är en sådan enorm skillnad mot förut! Jag vet att jag tjatar om den men jag rekommenderar verkligen tassmetoden för alla som har problem med läggning och bebisens sömn. Det är åtminstone värt ett försök!Taggar: , , ,

4

kommentarer på Föräldraträff
 1. Malin skrev

  Undrar… vad är Tassmetoden?

 2. stina skrev

  Hehe, ja det låter lite väl fast barnet är ju ändå så pass stort att det borde förstå ett och annat! =)

 3. mikaela skrev

  Gud vad skönt att det ser ut att lösa sig för er och att det funkar!! =))

 4. Malin: Tassmetoden är en sovmetod där man hela tiden är med och har kontakt med barnet som får somna i sin egen säng. Jag publicerade hela instruktionen för den förut men kan göra det igen! :)

  Mikaela: Ja det är jätteskönt :) Förut var jag tvungen att amma henne till sömns och hela läggningsprocesen kunde ta tre-fyra timmar.


Kommentera


9 + = sjutton