Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Förbannade motorcyklister!

Vad är det med dessa människor som tycker att det är en bra idé att sätta sig på en motorcykel som spränger sönder trumhinnorna på små barn?! Jag tycker det är otroligt själviskt att bröla omkring på en HD.. Vem är det mer som njuter av det förutom människan som kör? Det är omöjligt att hålla bebisen sovande, hur mycket man än gungar mysigt med vagnen, när en sådan åker förbi. Och nu menar jag inte alla motorcyklister eller motorcyklar utan de som verkligen låter som att ljuddämparen är avmonterad och nu ska vi fanimej skrämma skiten ur alla andra!  Irriterande och respektlöst…3

kommentarer på Förbannade motorcyklister!
  1. Thea skrev

    Men nu får du ju iallafall dra en gräns!! fan vad du gnäller? du låter ju som en 60-årig gammal kärring. njut lite av motorcyklister, jänkare, härligt brummande, v8 motorer som susar förbi.

    Annars kan du ju alltid försöka säga åt dom att sluta åka förbi dig med vagnen, testa det så får du se vilket gott skratt du kan bjuda på!

    / raggarn.

  2. Ja det låter lite som att en gammal tant har skrivit inlägget. Jag står ändå fast vid att det borde införas någon form av bullergräns då det är bevisat att små barn har väldigt känslig hörsel.

  3. Då menar jag alltså de som åker utan ljuddämpare och liknande…


Kommentera


7 + två =