Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Försök två

Igår kväll gick det faktiskt bättre med att få Signe att sova *peppar, peppar, ta i trä!*. Jag vågar inte säga någonting positivt nästan eftersom det känns som att man jinxar det. Jag vet att det är dumt och inte fungerar på det sättet, men ändå..! Vi påbörjade läggningsrutinen igår vid nio och hon somnade till slut halv elva, PÅ EGEN HAND I SIN SÄNG! Jag höll en hand på henne och viskade lite med henne också såklart, annars hade det inte gått. Men hon är så duktig! Hon sov mellan 23 och 07.10 idag. När hon vaknade tog jag upp henne och lade henne i min säng och ammade till hon somnade igen vid 07.30-08. Hon sover fortfarande så det kanske fungerar det här? Tassmetoden alltså.

Idag blir det ett besök på  bvc vid 14-tiden. Ska bli otroligt intressant att se vad hon väger nu när vi har blandat mjölk och ersättning och gett på flaska. Jag och Patrik har slagit vad om hennes vikt, jag tror att hon väger 5 kg eller mer och Patrik tror under 5 kg. Om jag har rätt skulle det innebära en viktuppgång på över 300 g på en vecka, och Patrik skulle få lov att laga en ny maträtt till middag! Om han vinner får jag hitta på någon ny rätt. Hoppas att jag vinner, både för min och Signes skull!2

kommentarer på Försök två
  1. Vad skönt att höra att det funkar =) Hoppas att det håller i sig. Bra tips och att du lagt upp den hära metoden på din sida. Låter som om den är effektiv och samtidigt ett milt och tryggt sätt att lära sin bebis komma till ro och somna på egen hand.

  2. Ja jag hoppas också att det fungerar! Jag pratade med bvc-sköterskan idag och hon tyckte att det lät väldigt bra och att det inte alls kunde vara farligt (som ex femminuters). Hon sa att det bara är bra om man kan hjälpa sin bebis att komma till ro i sin egen säng så att den vaknar på samma ställe som den somnar. Jätteskönt! :)


Kommentera


2 × fyra =