Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Första skorna

Idag har Signe fått sina första skor :) Ett par vita i storlek 19 med lite detaljer som passar till allt. Jag tycker att det är lite konstigt dock att babyskor nästan är lika dyra som skor för vuxna. Så här ser de ut:

Signesko

Signesko23

kommentarer på Första skorna
  1. gopplan skrev

    Kul med skor. Helgot kan inte ha sina första skor i storlek 19 längre, de är för små, men han kan ha skorna i storlek 20. Ja, dyrt är det med skor om man vill ha bra kvalitet.

  2. Åh va söta!! Får man va fräck o fråga va de kosta?? Vi ska nog ha för både släkt o vänner samtidigt för Jeppe så är det klart sen.
    Jodå..han har fått två så rackare i nedre käken och de två övre är på g oxå. Har Signe klarat sig från att bli sjuk? Jeppe vart sjuik direkt när tänderna va på g…inge kul alls..

  3. Sandra skrev

    Det är så sött med de första skorna! Vilka fina skor ni hittat till Signe. Albin har jättestora fötter, hahaha… har storlek 21 i sina första skor, men de är lite för stora.


Kommentera


fyra + 9 =