Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Första tanden :)

Nu har Signes första tand brutit igenom. Det är den vänstra mittentanden i överkäken. Roligt tycker jag! Undrar hur det kommer förändra hennes utseende, för jag tycker att de gör det ganska mycket på bebisar. Ska bli roligt att se.

Den här dagen spenderades först på öppna förskolan men det var ganska tråkigt. Mest äldre barn som inte tyckte att Signe var särskilt intressant. Hon tyckte dock att de var intressanta och jagade efter dem och försökte ta alla andras leksaker. Undrar varför de upptagna leksakerna är mest intressanta? Efter det åkte vi till babysången och sen var Signe helt slut. Hon sov tre timmar och därmed blev det bara ett sovpass idag. Så lika slut var hon nu ikväll. Plus att tanden då har tittat ut idag vilket måste kännas en del.. Det förklarar också blodet som kom på nappen till nappflaskan idag.

Nu blir det snart sängen. Jag är så TRÖTT.

En trött Signe i midsomras:

P1000773

P10007743

kommentarer på Första tanden :)
 1. gopplan skrev

  Grattis till första tanden! När den första väl har kommit brukar det ploppa upp tänder på löpande band:-)
  Svar: Jag köpte den i en liten barnklädesbutik här i stan som heter Bara Barn.

 2. gopplan skrev

  Nej, det var inte Bara barn utan Kära barn som affären heter, kom jag på nu;-)

 3. Tack Tack :)

  Nej det är nog inte alls ovanligt att dom är lite medtagna.. Sen var la iofs Elias ganska dålig o knappt andades vad jag förstod på barnmorskan :/ Men det är skönt att han mår bra nu iaf :D


Kommentera


− åtta = 0