Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Full fart

Jag vaknade tjugo över åtta den här morgonen. Herregud! Vad är det som hänt?? Var min första tanke. Det visade sig att Signe tog en sovmorgon och vaknade först kvart i åtta och sambon stannade hemma ett litet tag eftersom han är sjuk. Halv nio ringde dock en förvirrad människa från jobbet och sa att han MÅSTE komma. De klarar sig tydligen inte utan honom. Jag hoppas att de förstår hur mycket han gör för dem. Ingen ska egentligen behöva gå sjuk till jobbet.

Vid halv tio åkte jag och Signe till synsam igen. Linserna har krånglat så  vi gjorde en undersökning. Förhoppningsvis är det bara så att jag är torr i ögonen och att det är därför det blir suddigt. Signe satt i mitt knä och tyckte att apparaten man undersöks med var väldigt intressant. Hon satt och höll i den och ville inte att den skulle flyttas tillbaka.

Nu sover hon i alla fall men sen måste jag nog väcka henne för halv ett måste vi gå iväg igen, till psykologen. Klockan fyra är det babysim så det är en fullproppad dag. Vad ska ni göra idag?1

kommentar på Full fart
  1. sofia skrev

    ojj sikken dag ni har!
    hur funkar det att ha signe med till psykologen?


Kommentera


två × = 12