Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Glad fjärde advent!

Tjolahopp tjolahej! Det är mycket som ska hinnas med på helgerna och det märks verkligen i bloggen också.

Idag är det fjärde advent och det har vi firat med att ge Signe hennes första julklapp från min kära vän Jenny! Signe blev väldigt glad, speciellt för de fina snörena på paketet haha. Hon fick en fin, julröd klänning som såg väldigt mysig och skön ut. Tack så mycket!

Idag ska vi fortsätta fira genom att åka och hälsa på Jennie, David och lilla Ida igen. Jag ska få håret klippt och Signe får leka med Ida. Efter det tänkte vi baka lussebullar. Mys, mys, mys!

Signes första julklappsöppning:

julklapp1

julklapp2

julklapp4

Le Fat Cat vill också ha snören!

julklapp34

kommentarer på Glad fjärde advent!
 1. En liten skrev

  Hihi vad glad hon ser ut på första bilden!! :D

  Ja det ska bli jättespännande att jämföra sen. Hade gärna spolat fram några veckor! ;)

 2. sawiik skrev

  Skoj med paket. :) Love kanske får sin första imorgon då jag ev ska träffa min kompis. Haha, sådär gör Nisse med, han gillar också snören. :)

  Love sover så gott och vaknar han så är det bara att ge bröstet så somnar han sen om. Hur enkelt som helst…eller för enkelt för då sover jag ju ännu längre. ;) Idag tog även Janne Love så jag fick sova. Men jag blev lite putt när jag vaknade och kl. var 12.40! Men gjort är gjort. :)

  Jag vill egentligen och skulle behöva komma i säng tidigare. Får jobba på det helt enkelt. Ingen tantvarning alls på dig! Vi mammor behöver vår sömn.

  Ha en bra 4:e advent!

 3. kajsakavat skrev

  jag hinner heller inte hålla mig lika uppdaterad på bloggen eller läsa bloggar på helgerna. Fast jag trodde det skulle vara tvärtom, att det är på vardagar jag inte skulle hinna :/

  va gulligt, Signe verkar gilla det :D
  ni verkar haft en mysig helg! Jag har bara jobbat (och fikat en kortis iof ;))

  svar:
  vi ska gå första gången på föräldrakurs 13 jan, men vet inte vilken av temana (förlossning, profylax eller amning) de börjar med.

 4. Sandra skrev

  Hahaha ja, snöret är ju roligast.

  Visst är det mycket som ska fixas på helgerna! Det märks på min blogg också.


Kommentera


+ 2 = fem