Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

God morgon!

Här steg vi upp vid 06 precis som vanligt. Signe verkar ha ändrat sin väckarklocka från 07 till 06 men det spelar ingen roll, hon gör ju som hon vill haha. När man går upp vid den här tiden och är klar för att gå ut glömmer man nästan bort att inte alla andra gör det. Affärer är ju exempelvis inte öppna än. Annat var det när man pluggade! Då var det tidigt att gå upp vid 08! Men jag skulle aldrig vilja gå tillbaka dit eller byta ut det jag har nu. Signe är så go så det är inte sant :)

Funderar på att sätta mig nere på biblioteket på lördag och/eller söndag och fortsätta med broderiet. Tantvarning?! Ja, kanske. Men det skiter jag i!

Hoppas ni får en trevlig dag!5

kommentarer på God morgon!
 1. Då tycker vi lika. :)
  Man ska göra det man tycker om att göra!
  Ha en skön dag!

 2. gopplan skrev

  Vad broderar du? Det är nog tantvarning på mig med för jag broderar också. har hållit på i en evighet med en födelsetavla till sonen, men den blir aldrig klar.

 3. radovic skrev

  Där ser man! trodde jag var ensam tant där jag satt och stickade men hör och häpnad det finns fler! Härligt : )

 4. gopplan skrev

  Just nu är det bara korstygn, men det är kanske inte så bara. Det är nämligen hur många färger som helst och trådar som ska delas och paras ihop så det blir ännu fler nyanser.
  Du får lägga upp ditt färdiga alster sedan så vi får beundra:-)

 5. Tanten skrev

  Säg ja till tanten inom er. Hon är bäst!

  /Tanten


Kommentera


nio − = 1