Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Goder morgon

God morgon på er allihop! Den här dagen började seeegt.. Jag kom knappt ur sängen förens Patrik lade Signe bredvid mig och sa att han måste gå. Jag sov pissdåligt i helgen.. Hur som helst tror jag att det här kommer bli en bra dag! Vi hade tänkt dra till öppna förskolan och sjunga men Signe somnade så pass sent att jag inte vill väcka henne. Vi ska däremot gå till Hannele och Elton sen och då möter vi upp Jennie och Ida, Therése och Tyra och Carolina och Liam för att fika och umgås. Det blir nog en riktig bebishög igen.

Nu på morgonen har vi ätit frukost, suttit i babysittern

101129

tittat på Vakna med the Voice med gästande ”Laserturken”

1011292

P1020590

Och kört lite morgongymnastik

1011291

1011293

10112948

kommentarer på Goder morgon
 1. Hoppas ni får en bra dag :) Har ni bra väder?

  Kram på er!

 2. radovic skrev

  God morgon! Här var det också segt 05.40 vaknade fröken och inte var hon glad..

 3. Låter skönt det :D Här är det superfint väder,solen skiner och det är ungefär -10,5 grader :) Funderar på att ta en promenad om en stund :) Passa på när det är bra väder,har vart hemskt väder här nu i några dagar :/

  Hehe tro det eller ej,men jag längtar till v.40 :P Vill ha min lillknodd här NU :P

 4. radovic skrev

  Ja att gå igenom isen var hemskt speciellt då vi hade Robin i vagnen. Jag var helt chockad över det där med att dela rum, trodde inte jag skulle tycka det var så hemskt som det var.

 5. Verkar som ni haft en mysig morgon ändå :)

 6. sawiik skrev

  Hoppas ni har det trevligt trots seg start på morgonen. :)
  Morgon jympa kör love med i sängen, då sträcker han på sig så han blir mega lång! ;)

 7. sofia skrev

  sötsigne!
  jag har skrivit till dej på fb! har bestämt falun-datum :)
  jag hoppas bara inte jag får en psykologtid juust dom dagarna….

 8. zandras skrev

  Fina bilder på lilltösen :)
  Och jättefin presentationsbild på dig!


Kommentera


5 × = fem