Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gräset är inte alltid grönare..

Jag och Signe har flängt runt i olika lekparker hela förmiddagen och jag kan lätt konstatera att vår är bäst ändå. I alla fall just nu, i den här åldern. Det fanns inte ens bebisgunga i de andra stooora, fiiina parkerna. Vi gick hem till oss istället och tog med hink och spade och en boll. Gruset är ju dock roligast..

2011-08-09 10.37.35

2011-08-09 10.38.35

2011-08-09 10.38.50

2011-08-09 10.40.03

2011-08-09 10.40.492

kommentarer på Gräset är inte alltid grönare..
 1. heartan skrev

  Vilka fina kort – är de tagna med nya mobilen? Riktigt fina färger!
  Jo, det kan ju vara själva graviditeten i sig – och den grymma viktuppgången. 20 kg har det blivit, och nu har jag gått ned lite sista dagarna. Skönt – varje gram känns nästan. Sen gick jag ju upp rätt mycket innan jag blev gravid också, så om man jämför med förra sommaren har jag gått runt 25-30 kg på ett år – undra på att kroppen börjar få nog av mig. :P

  Idag somnade vi båda två efter frukost och nu har jag panik, MÅSTE göra nåt, så vi åker ut till Ikea, käkar lite buffé och tittar i affärer. Skönt med ett stort köpcentrum att fly till. Tänker köpa hallonbladsthé fast jag inte hade tänkt det innan – men nu är jag beredd att testa allt. Om man ska ha grymma förvärkar kan man väl få ut bebisen istället, känns så onödigt annars.

  Kram på er!

 2. gopplan skrev

  Välkommen tillbaka! Fina bilder! Ni verkar ha haft en riktigt skön sommar. Börjar du jobba snart? Kram!


Kommentera


5 + = fjorton