Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Graviditetens myter del 3 – Den gravida kvinnan

Del 3 om myter kring graviditeter fortsätter här! Säg till om det är någonting som fattas.

Gravida kvinnor blir korkade under graviditeten
Datorer är farliga för gravida kvinnor
Gravida kvinnor får inte klappa katter
Gravida kvinnor behöver äta för två
Gravida kvinnor bör snusa istället för att röka
Gravida kvinnor föder lugnare barn om de undviker mobiltelefonen
Alla gravida kvinnor får cravings
Alla gravida kvinnor blir galna av hormonerna
Gravida kvinnor ska inte använda bilbälte
Gravida kvinnor är lyckliga hela tiden
En gravid kvinna ”lyser”
Man kan se på en gravid kvinnas utseende vilket kön barnet kommer få
Gravida kvinnor ska inte äta stark mat, då kan barnet få kolik
Alla gravida kvinnor går upp i vikt
Alla gravida kvinnor får fylligare hår

havandeskapsforgiftning_big

(Bild från barntotal.se)

Del 1 och del 2.

Del 4 kommer att handla om den ”gravida” mannen/pappan.4

kommentarer på Graviditetens myter del 3 – Den gravida kvinnan
 1. tultaliten skrev

  Haha korkad? Men jag upplevde mig själv som väldigt glömsk och det gjorde även mannen min ;)

 2. dart skrev

  ”Alla gravida kvinnor blir galna av hormonerna”
  Inte galna men konstiga ^^ Eller annorlunda kanske är ett bättre uttryck. Eller jag vet, jag har inte direkt träffat alla gravida kvinnor men min är bitvis knepig. Hon säger själv att det beror på hormonerna. Sant eller ej kan inte jag svara på. Känslig är ordet jag söker! Hon är känslig till tusen! Mycket tröstande blir det men det är mysigt på sitt sätt.

  Hahaha, då ska vi se hur många myter jag kan checka av på mig själv nästa gång =D

 3. Kom på ett par till… Alla gravida går inte upp i vikt, Alla gravida har inte kortare förlossning med andra barnet…

  Detta vet jag eftersom jag gick ner 16 kg när jag var gravid med mina flickor och min första förlossning tog från första ordentliga värken hemma 7 timmar ca och den andra från första värk hemma 15 timmar…

 4. Svar: Jo jag vet… kanske borde jag sparka han i arslet lite… Han kom ner runt 12 ungefär och när jag tog upp det med honom så bad han mig att sluta tjajta och att jag bara kunde gå och lägga mig om jag ville det… Suck karlar…


Kommentera


9 − ett =