Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gravidyoga funkade inte…

I måndags provade jag på gravidyoga, tänkte att det här kommer bli bra inför förlossningen eftersom man tränar upp både styrka och andning. Men det gick ju inte alls.. Jag fick sammandragningar med jämna mellanrum varav den sista höll i sig i 10-15 minuter. Till slut började den också göra ont och efter att den hade släppt kändes livmodern öm och molande, ungefär som innan mens. Jättetråkigt tycker jag, jag hade ju till och med investerat i en yogamatta! Men men, man kanske kan använda den som golvskydd under vagnen eller något.

Idag var jag iväg till gymet och den träningen fungerar fortfarande som tur är. Förmodligen för att jag inte anstränger magen eller står i skumma ställningar! Om någon annan har tips på bra träningsformer under graviditet får ni gärna säga till. Allt utom vattenjympa går bra, det är bara inte någonting jag vill sysselsätta mig med.
Kommentera


− 1 = fem