Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Grus

Lekplatsen utanför huset är inte direkt någon flashig lekplats. Den har standardutbudet så som stor och liten gunga, rutschkana, sandlåda och någon konstig gunga med fjädring. Signe stannar dock alltid vid gruset först :) Sen gunga, sen rutschkana. Imorgon tänkte jag att vi skulle bege oss till en annan lekpark och se om det kanske finns någonting som intresserar mer än grus, även om det inte är fy skam det heller.

Grus är det bästa som finns tycker jag!

2011-08-08 12.24.23

2011-08-08 12.24.312

kommentarer på Grus
  1. Emelie skrev

    Olivers favorit var att hälla sand över huvudet och axlarna, jag förstår honom för det gillade jag med när jag var liten men fan vad sand det blir överallt! Haha

    Jag hann börja äta LCHF när jag blev gravid med Lova och eftersom man inte ska banta när man är gravid och jag just hade börjat så slutade jag, efter det har jag aldrig kommit igång igen just för att Danne inte har velat och jag behöver ha med honom i det här för annars går det inte men nu är han med så tjoho :)

  2. Ni får komma upp till oss så kan vi leka vid någon av alla våra lekparker! :D


Kommentera


9 + = tio