Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Happ!

01-2625

kommentarer på Happ!
 1. Bojsen har jag tyvärr bara hört negativa saker om. Har haft en hel del studiekamrater som bott där och ja, det kan vara riktigt livat på helger och framförallt somrarna när de flesta rör sig lite mer ute eller vad man ska säga.
  Men jag tror att det beror helt på vart man bosätter sig i Bojsen, 50/50 situation tror jag…
  Om ni väljer att flytta så har ni god tid på er att flytta och skönt att flytta då och inte senare när Signe blivit mer medveten om förändringar. Skönt att flytta på våren också, så slipper ni snön och kylan. Vi flyttade till Falun i feb. för två år sedan. Svinkallt och mycket snö så vi kom knappt fram med lastbilen vi hyrt.
  Hur ni än gör kommer ni göra det rätta beslutet! :)

  Åhh kul att börja träna där! Har inte ens tänkt på att det gymmet finns eller jo, vi brukar se det när vi är till djuraffären men inte tänk så långt. Har alltid tänkt på Må bättre och Actic uppe på lugnet.
  Jag hakar gärna med någon gång men inte den här veckan för vi är i Ludvika och kommer nog inte hem förens på söndag. Men som sagt, gärna en annan gång! Och du får hojta till i fall du vill följa med och simma någon gång för jag har tänkt börja simma minst en gång i veckan och det har jag sagt hela vintern nu så jag måste väl ta och sätta fart med det också ;)

 2. Ja jag kände att det behövdes en liten uppfräschning av bloggen =) Nytt år,nytt utseende ;P

  Ja gud ja,hoppas verkligen tiden går fort :D

 3. mammatill3 skrev

  Tog du några bilder på lägenheten? Vore roligt att se hur den ser ut :)

 4. Simone skrev

  Min kille är precis 9mån :) Så inte alls stor skillnad på dom! Dessutom en väldigt aktiv liten kille, aldrig varit stilla och är tidig i utvecklingen, och ja det gör ju inte heller direkt att han får lättare att gå upp i vikt =/

  Jag försöker trösta mig med att sambon med har svårt att gå upp i vikt och att det är där det ligger..

 5. Dean Asp skrev

  Very good written story. It will be useful to everyone who utilizes it, including yours truly :). Keep doing what you are doing – i will definitely read more posts.


Kommentera


× tre = 9