Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hård i magen och bajsmin

Inget bajs för Signe idag förutom små, hårda pluttar. Hon höll på och försökte bajsa efter babysången i flera minuter och även hemma men det händer ingenting. Blir det inte bättre får vi hjälpa till. Hon verkar inte må dåligt alls av det så därför tycker jag att det är bättre att hon får försöka själv. När hon gör det ser hon ut så här:

P1060803

Vi ger henne katrinplommon, päron, messmör och allt sånt. Blir det inte bättre får vi gå över till tyngre grejer, typ lactulos.  För att göra henne gladare igen gjorde några miner som alltid fungerar. Till exempel att lägga hår mellan näsan och överläppen så att det ser ut som en mustasch:

P1060849

Och så här blir resultatet:

P1060845

Min älskade, älskade unge!

P1060855

Förresten. Hur många icke-mammabloggar är det som pratar bajs tro? ;)8

kommentarer på Hård i magen och bajsmin
 1. soon to be skrev

  Haha ingen, men här det ju ok på något sätt det är ju vår vardag ;)

  Tiden går sjukt snabbt, men det är väl det som charmen med antar jag!? Att man hela tiden har något att se fram mot med dom små. Men det slog mig igår att vad kan man göra för att stimulera dom små mer, för allt dom gör i stort sätt gör dom ju på eget initiativ….

  Kram

 2. mymiracle skrev

  Ja vet du det var precis så jag tänkte – att vaccinet är betydligt bättre änn en allvarlig sjukdom senare i livet!
  Vi har det lite smågnälligt här hemma nu men ingen fara, ingen feber än heller så håller tummarna för att hon slipper!

  Bajsprat är fullt så viktigt ibland och de är ju så söta när de grymtar, trycker på och kämpar, hi hi!

 3. Sandra skrev

  Hahahaha ja, det är förhoppningsvis enbart på mamma/pappabloggar man hittar specifika inlägg som handlar om bajs.

  Det där med hård mage känner jag igen. Katrinplommon brukar fungera för oss, men ibland har vi fått hjälpa Albin genom att pressa benen uppåt när han ligger på ryggen. Hoppas Signe blir bra i magen snart.

  Vilka fina tänder hon har Signe! :-)

 4. Emma H skrev

  Haha, söta ni är! =)) Känner igen Signes min.

 5. Felicia skrev

  Det är första gången jag är inne på din blogg och kikar och jag måste bara få säga en sak…
  Gud vad du är vacker, så naturligt söt! =)

 6. Felicia: Oj, vilken kommentar :) Det piggar upp. Tack så mycket! (Vet inte om jag håller med men ändå ;))

 7. Felicia skrev

  Ingen fara, bara sanningen! Ville bara att du skulle veta, kollade en bit tillbaka i din blogg och läste allt du varit med om och tycker du kunde behöva höra från en främling hur det faktiskt ligger till! Jag har själv mycket negativt i bagaget och än förföljer det mig. Har en fruktansvärd panikångest som begränsar mitt liv dagligen. Fortsätt kämpa, allt detta negativa som påverkat oss så fruktansvärt, har gjort oss fruktansvärt starka, förr eller senare märker man det! Vi vinner i längden!

  Kram!

 8. Felicia: Jag bara längtar tills jag kommer dit då jag känner mig stark. Jag hoppas att det kommer men tvivlar väldigt ofta. Det är det enda jag vill! Tack för dina fina ord och jag hoppas att det bara blir bättre för dig med.

  Kram kram


Kommentera


− ett = 6