Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Helg, älgkött och gamla grannar

Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen. Igår var det fullt upp hela dagen. Mamma kom hit på morgonen och efter Signes första morgonlur åkte vi upp till våra gamla grannar i Skålsjön för att hämta älgkött. Jag har ju varit vegetarian i fyra år men efter att ha tänkt fram och tillbaka på för- och nackdelar för Signes skull har jag beslutat för att inte vara det längre. Jag tänker heller inte vräka i mig kött utan bara ta bort förbudet. Om jag ska få henne att smaka på all sorts mat känner jag mig som en hycklare om jag själv ratar mat som bjuds. Dessutom finns det mindre saker att bli mobbad för och det känns som en ganska stor grej som gör en annorlunda. Jag vet att människor äter olika mat på grund av sjukdomar, allergier eller religiösa anledningar och det är självklart helt okej. Det känns bra dock att göra hela matsituationen mer avslappnad.

De var roligt att träffa dem hur som helst även om någon annan gubbe olägligt kom på besök. Han var av den bröliga, svärande typen så det blev inte jättemycket prat oss emellan. När vi kom hem var det dags att rensa köttet och dela upp i färs, gryta, soppa, tjälknöl och så vidare. Det var 20 kg så det tog ett bra tag. Höll på till sju på kvällen.

Igår kväll bestämde sig våra WT-grannar för att det var dags att spela musik. Det började nio och höll på till halv elva. Då kom en av våra andra grannar som bor vägg i vägg med WT-grannarna ner till oss och så tog Patrik och han följe upp och knackade på. Deras dotter har sitt sovrum mot de andras lägenhet så jag kan bara tänka mig hur högt det lät hos dem. WT-grannarna, ungdomarna i familjen, verkar gilla Robyn i alla fall. Tror vi hörde fem låtar med henne och varje ord hördes klart och tydligt. Igår blev jag dock inte så arg.. Det är värre med borrande ljud enligt mig.

Hmmm… Redan söndag.. Helgen är snart slut. Men det går fort till nästa!2

kommentarer på Helg, älgkött och gamla grannar
  1. radovic skrev

    Det låter ju jätte gott. Har också varit vego många, många år men inte längre och nu känner jag nästan att jag skulle vilja äta mindre kött.

  2. Sandra skrev

    Tack :-)

    När ska ni ha namngivning?

    Ha en fin söndag!!


Kommentera


4 × = tjugo