Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hon går, typ!

Signe har börjat gå, fast hon gör det bara mellan oss eller mellan bordet och mig och sista steget liksom slänger hon sig mot mig eller Patrik så jag vet inte om det räknas? Det vill säga räknas som i att gå ”på riktigt”. Hon går i alla fall lite själv men vågar inte riktigt än utan att veta att vi kommer ta emot henne. Det är riktigt, riktigt häftigt det här tycker jag! Så roligt att se hennes enorma utveckling. Det är så galet mycket som händer när de är så här små. Inte konstigt att hon blir grinig ibland.. Eller ofta de senaste dagarna. Hon är väldigt klängig, gapig, trotsig och har väldigt kort stubin. Jag kan inte göra någonting i princip. Jag ska helst gå runt och bära henne, att stå eller sitta stilla är på tok för tråkigt. Att gå och hålla hennes händer går dock också bra men jag får så jäkla ont i ryggen efter ett tag.

När hon skulle lära sig åla och krypa var det samma sak. Hon var riktigt förbannad precis som nu men när hon lärde sig strålade hon som en sol. Det är bara att försöka ha tålamod själv även om jag rätt ofta känner att jag håller på att bli galen av allt skrik! Just det, två tänder till är på väg upp nu så det gör väl inte Signe gladare direkt. Det är de som sitter bredvid mittentänderna i överkäken.

Besöket på barnmottagningen gick bra men pricktestet visade ingenting. Läkaren tyckte att det ändå måste vara fiskallergi med tanke på reaktionen så de ska ta ett blodprov och eventuellt, om blodprovet inte visar något, ge henne fisk där under kontrollerade former så att säga. Vi fick även antihistamin ifall hon skulle få i sig fisk av misstag.1

kommentar på Hon går, typ!
  1. Vad roligt för då är det inte långt kvar tills hon går utan er som kan ta emot ifall att hon ramlar :) Tråkigt att vara allergisk mot fisk ändå en viktig i näringskedjan. Kan det växa bort?
    Vi har en teutonia mostral s och den är vänd mot mig, är nöjd med den tills nu. Måset kolla upp hur man kan göra, vill inte att det ska hända flera gånger. Förbipasserande hade sett det. Men tur att man kollade direkt när han vart tyst. Kan inte låta bli att tänka att det kunde ha hänt hemska saker. Visst såg det roligt ut men kan inte riktigt än skratta åt det.


Kommentera


2 × nio =