Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hungrig och uttråkad

Två dagar i rad nu har jag inte blivit mätt av lunchen, fast jag äter lika mycket som vanligt. Är det kroppen som vill ladda kanske? Samtidigt har jag ingen lust alls att laga maten.. Inspirationen till matlagning är helt borta och har varit det ett tag. Jag tycker att allt vi har hemma är tråkigt och äckligt. Jag har ätit nyttigt under hela graviditeten eftersom jag vill ta hand om kroppen och bebisen i den men ikväll orkar jag inte laga någonting mer.. Det får bli pizza helt enkelt.. Och en Dr Pepper. Inte så bra jag vet men som sagt, jag äter nyttigt till minst 90%.

Jag är grymt uttråkad också. Den här dagen segar sig verkligen fram. Igår var jag ute och gick i två timmar och träffade en kompis som jag inte har sett på ett tag då hon har varit på rundresa i Asien. Det sistnämnda var jätteroligt men promenaden kändes i höfterna idag i form av foglossning! Därav slappardagen som segar sig fram… Tänk om det ville hända någonting? Till exempel om bebisen ville bestämma sig för att komma. Jag är redo!1

kommentar på Hungrig och uttråkad
 1. danem skrev

  Ja jag kan ärligt säga att jag är avundsjuk på dig som kommer få föda barn när som helst :)
  Jag både tror och vill att jag kommer passera BF datumet, Oliver föddes i vecka 41+0 efter en igångsättning så jag tror den här följer samma spår. Jag VILL för jag vill ha två år mellan barnen, jag trodde ju inte det skulle ta sig på första försöket hahaha

  Sen tror jag att kroppen laddar för dig, spännande!
  Om du har tråkigt så har jag en sida med massor av filmer och TV-serier som du kan slöa framför och får tiden att gå, det är streamat och helt lagligt såklart haha
  http://www.tvshack.net
  Skitbra sida, bara att välja och vraka där :)
  Om du har tålamod dvs, jag som är en slökorv av mig och älskar TV och film njöt av att vara gravid och ligga och se massa sånt haha


Kommentera


+ åtta = 17