Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hur dåligt är stillasittandet?

Jag sitter stilla i princip hela dagarna och håller på med skolarbetet. Det är inte alls roligt för mig men det jag är orolig för och funderar på mest är om detta kan påverka bebisen negativt på något sätt? Den här veckan har jag bara promenerat till barnmorska, föräldraträff och affären. Annars har jag suttit stilla inne hela tiden och igår och idag hela dagen. Foglossning, astma, trötthet och ibland illamående gör det inte direkt lättare att ta tag i saken och träna. Ibland känns det dock som att det bara är undanflykter för att jag inte ska bli för stressad då jag egentligen borde plugga. På kvällarna vill man ju slappna av också.. Är det helt enkelt så att jag bara är dålig och lat?2

kommentarer på Hur dåligt är stillasittandet?
  1. NEJ! Du är inte dålig och lat! Det finns så många ”måsten” hela tiden. Och när man då inte gör nåt som ”alla” bör…känner man sig lat. Sådär tänkte jag oxå i början, ”imorn ska jag till gymet”…men så mådde man illa och orka inte. Till slut tänkte jag helt enkelt…jag skiter i det. Min tid kommer. Man mår inte bättre av att gå omkring med dåligt samvete hela tiden. Räcker fullkomligt med alla hormoner och annat som spelar spratt med en. Ta promenader när du känner för det och orkar! Vill du ligga på sofflocket och äta choklad…ja då gör du det! För det är OK!!!

  2. danem skrev

    Jag var stillasittande i princip hela graviditeten med Oliver, jag gick ju upp massor i vikt men han blev perfekt ändå.
    Förlossningen gick galant och inte ett dugg träningsvärk efteråt utan var väldigt pigg och rörlig dagen efter när jag kunde böja mig och andas bra igen haha


Kommentera


− 2 = två