Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

I´m alive!

Det har varit tyst här ett tag, helt enkelt för att jag har tappat lusten. Eller hade. Nu är jag tillbaka! Och jag lever ;) Vi var till BVC igår och Signes kurva såg bra ut. Hon hade nästan gått upp 300 g igen på tre veckor så det är jättebra. Hennes eksem däremot kommer och går så sköterskan tyckte att vi skulle prova helt mjölkfri kost i två veckor. Får se hur det går men hon har faktiskt ätit mer av den ersättningen! Någon som har erfarenhet av mjölkallergi? Är det vanligt med utslag?10

kommentarer på I´m alive!
 1. Välkommen tillbaka =) Har varit tomt utan dina blogg-inlägg/bilder =)

  Skönt att Signe hade gått upp ordentligt =)

 2. gopplan skrev

  välkommen tillbaka:-) Ibland behöver man en paus för att hitta inspirationen.
  Tack för kommentaren! Nej, inte är det lätt att lämna bort sina barn om så bara för en kort stund.

 3. sofia skrev

  det är ju super! 100g i veckan är ju helt normalt vad jag fått veta iaf! det är vad min lilla dam alltid gått upp med :)

 4. Kul att ”ses” igen! Skönt att hon går upp som hon ska, men töligt med ev allergi!
  Ha det gott!

 5. Magda skrev

  Welcome back! :) kan inget om allergi tyvärr, hoppas det löser sig. kram

  Sv, ja konsert men mina absoluta favoriter är ju inte rakt igenom skit :)

 6. Sandra skrev

  Vad härligt att du är åter! Jag blev nästan lite orolig. Ibland är det skönt och välbehövligt med en paus.

  Vad skönt att Signe har gått upp och börjat äta igen :-)

 7. mammatill3 skrev

  Roligt att du är tillbaka. Har saknat dig lite faktiskt hihi Jag gillar att läsa din blogg :D

  Ang mjölkallergin så trodde vi ett tag att Sandra hade laktosintolerans men hon fick inga utslag utan hon hade bara svullen mage och va konstant lös i magen… Då gick hon på mölkfri diet i 3 veckor sen när vi började med mjölk igen så var det lugnt…

 8. mammatill3 skrev

  Har förrsten röstat på Signe nu på viföräldrar =) Hoppas ni vinner

 9. Sandra skrev

  Sv: Det är skönt att du är tillbaka!

  Ja, det kanske är lika bra att skaffa barn nr 2 när man redan är inne i karusellen. Vi har nog i alla fall kommit fram till en plan nu. Vi ska spara ihop till en rejälare handpenning och sedan satsa på hus när vi båda jobbar igen. Det vill säga om ett år. Då har vi en helt annan ekonomi. Vi tycker ändå att vi bor hyfsat bra här. Det är lugnt (inga jobbiga grannar) och så har vi de rum vi behöver plus två toaletter. Det kommer med största sannolikhet att bli giftemål i sommar :-) Vi vet i stora drag hur vi vill göra. Det kommer garanterat att avhandlas på bloggen ;-)

  Då låter det nästan som att Signe kan tänkas få ett syskon snart då ;-) Hur tänker ni kring giftemål? Budget eller lyx? Få gäster eller många gäster?

 10. sawiik skrev

  Skoj att du är tillbaka, började undra vad du höll hus!

  Härligt att Signe går upp i vikt. Bra att hon gillar den mjölkfria ersättningen mer. :)

  Läste hos Sandra att du funderar på bebis och att man kanske skulle hoppa in i karusellen medans man ändå är inne med bebis och allt. Tänker mycket på det också. Jag vill verkligen ha fler barn och när man ändå har allt hemma och man är inne i det. Mm, får prata ihop mig med Janne. ;)


Kommentera


1 + ett =