Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

I den fagra staden

Just nu befinner vi oss i Fagersta, Köpmanhamn närmare bestämt. Vi firar påsken hos mina föräldrar och de har precis kidnappat Signe för att gå ut på en promenad. Bryr ni er om påsken och vad den egentligen innebär? Jag glömmer bort hela tiden att det är påsk men ser verkligen fram emot när Signe blir lite större och vi kan sitta och måla ägg, pynta med ris och fjädrar och gömma påskägg som hon får leta efter!

Jag har varit lite seg med bloggandet känner jag och jag vill egentligen blogga mer. Men dels känner jag mig tråkig när vi är borta hos någon och jag sätter mig med datorn i knäet och dels har jag varit så himla trött de senaste dagarna, onormalt trött. Får väl kolla upp det också!

Så här ser det ut vid slussarna som förbinder sjön utanför huset med Strömsholms kanal:

kommunbild_429

(Bild från google.se)

 1

kommentar på I den fagra staden
  1. En liten skrev

    Sv: Ja jag tror man får göra abort till v 18, efter det måste man ha tillstånd? Men kan ha ändrats. Känns som ett färdigt barn iaf som man tar bort :(
    Grattis i efterskott! Vad mysigt att få resa bort, hoppas ni haft en mysig helg!


Kommentera


8 × = sjuttio två