Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Igår

Igår var en dag som bara flög förbi. Det verkar som att om man bara har en grej inbokad under dagen så går den fort, fort, fort. Igår hade vi två träffar inbokade så det var inte så konstigt. Signe träffade sammanlagt 8-9 bebisar. Först var vi till Emma, Vincent och Claudia på förmiddagen. Vi var inte där superlänge eftersom Signe blev trött men det var trevligt i alla fall! Träffade även Sandra (Mollys mamma) och en annan mamma som hette Johanna (tror jag, det börjar bli många mammor!). Hon hade med sig lilla Tindra. Efter det sov Signe någon timme hemma och sen bar det iväg till sista föräldraträffen på BVC. Lite tråkigt tycker jag men vi ska nog dit på fortsatt babymassage. Signe fick sitt första diplom också för genomgången massagekurs! Jättegulligt! Självklart glömde jag det i allt virrvarr men jag ska ringa dit idag och fråga om de sparade det.

Idag blir det nog bara en lugn tvättdag. Om jag får tummen ur kanske jag kan lägga upp bilder från shoppingen. Det har ju gått så lång tid nu så det är kanske onödigt..1

kommentar på Igår
  1. radovic skrev

    Svar: Japp! tack. Jag hade ju kunnat lista ut det själv men fick för mig att det möjligtvis funnits ett annat sätt. Har tyvärr inte hunnit med ännu.

    Gulligt med ett babysim diplom!


Kommentera


× 2 = åtta