Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Inget BVC, inget babysim

Idag skulle vi till bvc men eftersom sköterskan var hemma med sjukt barn blev det flyttat till nästa vecka. Jag hade en del frågor om Signes eksem och mjölkersättningen och fick prata med en ny sköterska som verkade väldigt bra. Jag berättade om eksemen efter babysimmet och hon tyckte inte att vi skulle fortsätta med det. Det tyckte inte jag heller efter att ha sett hur det blev men jag ville ändå bekräfta. Det känns lite tråkigt men ändå inte eftersom det bara är för Signes bästa.

Men senare idag ska vi iväg till min syster! Hon skulle baka så det ser vi fram emot :) Signe blir dessutom så väl omhändertagen av min systers barn och det är så roligt att se! Kommer nog en drös bilder på det sen :) Så här såg det ut en gång i november:

kusin14

kommentarer på Inget BVC, inget babysim
 1. heartan skrev

  Vad gulliga de är! Så det blir lite mamma-semester när du är där, ser det ut som. Fast, vem skulle vilja ha semester från en sån söting?
  Trist att höra att inte babysimmet funkade, ni hade väl bytt ställe? Finns det inte något annat ställe som kör heller som ni kan prova? Önskar er en riktigt fin dag och hoppas att ni inte har lika kallt som uppe hos mina päron.. Linköping har soldis och plus tre! ;)

 2. Tråkigt att det inte fungerar med babysimmet men som du säger det är för Signes bästa och ni kommer förhoppningsvis kunna bada hur mycket ni vill i framtiden! :)
  Molly fick också jättemycket exem efter vi badat i badhuset i början men sen försvann det. Blev väl en chock för hennes kropp med klor och så.

 3. radovic skrev

  Svar: Robin pratade inte så mycket på den tiden men vi lekte med en docka som vi bytte blöjor på ammade osv. Han visste att någon viss”Baby” var i antågande men inte exakt vad det var. Nu när hon snart blir ett har han tagit henne till sig helt och försöker leka med henne även om hon inte fattar hans lekar. Det är fint att se att syskonkärleken börjar spira :)

 4. heartan skrev

  Svar: LOL. Blev livrädd när du började skriva om Bulgarien.. phuuu…. :D För dit vill jag ju verkligen resa så snart det går med den lilla/e eftersom gammelfarmor inte kan komma hit. Sedan tror jag nog att Artur vill visa upp sin baby för alla sina gamla barndomsvänner. Fast, det lär ju vara höst/vinter/vår när och om det blir av och de bor dessutom inne i landet så några svettiga turistorter blir det inte tal om. Bara snö och elände. :S Kram!


Kommentera


3 + fyra =