Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag hålls som gisslan

 av min lilla bebis. Det blir inte så stor variation på inläggen när det inte är så stor variation på dagarnas innehåll. I dag har jag som vanligt suttit i soffan mest och ammat. Dock hann jag laga mat och tänkte träna men hamnade här istället. Jag har hunnit med två filmer, Sherlock Holmes var den första som bara var allmänt jobbig. Vet inte varför men jag tror att värmen gör hjärnan för mosig för att kunna hantera saker som är mer svårsmälta än romantiska komedier. Därför blev Youth in Revolt den andra filmen. Jag gillar egentligen inte den sortens film men det är ungefär som att jag hellre läser skvallertidningar som NU och Hänt Bild än att läsa böcker när det är så här varmt.. Möjligen att en Denise Rudberg skulle gå att plöja igenom, det känns som att kvaliteten ligger på liknande nivå. Och jag har faktiskt läst Rudberg, för några somrar sedan ;)

Signe redo för tutte:

P1000842
Kommentera


× 8 = femtio sex