Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag har glömt!

Jag har ju glömt att skriva om den otroligt trevliga kvällen när jag blev firad av mina vänner. Kom på det nu när jag läste igenom min vän Sandras blogg.

Först kom syster S hit på eftermiddagen och vi gjorde oss i ordning hemma hos oss. Vi skulle äta middag på en restaurang och mötte upp min andra syster Maria, Jessica, Kim, Jennie, Clara, Sandra och Emma. Det var så trevligt så vi fortsatte att umgås på en av pubarna i stan. Det var väldigt längesen jag var ute på det sättet med så många av mina bästa vänner. Två kunde inte komma men jag hoppas på att få se er snart! God mat och dryck med goda vänner kan inte bli fel :)

Jag ser fram emot mammabloggalan ännu mer efter det som jag, Sandra och Emma ska på tillsammans. Det är mindre än två veckor kvar!! Det mesta är under kontroll nu, det är bara skor och väska som fattas men det är knappast jobbigt att leta efter det :)2

kommentarer på Jag har glömt!
  1. Det var riktigt trevlig så jag tycker vi gör om det efter galan! :D Alltid trevligt med god mat och trevligt sällskap :P

    Åhh jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig :O

  2. Måste svara på frågan också, glömde det!
    Jag ska bara klippa topparna har jag tänkt. Vill nog ha kvar mitt långa hår fast samtidigt vill jag klippa mig kort. Får se hur länge jag står ut med det långa :P

    Jag gillar också outfiten från den 15:de! Känns lite rockig och tuff med jeansleggings till ;)


Kommentera


2 + ett =