Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag tävlar hos Therese!

Jag är med och tävlar hos Therese om ett presentkort på 400 kronor till en av de här fina filtarna från plad.se:

pledd

(www.pledd.net om du bor i Norge och www.babyplaid.info om du bor i Danmark)

Jag vill ha den röda filten till Signe! Jag håller precis på att letar efter en mysig snuttefilt till Signe i julklapp så det här vore perfekt! Om du också vill tävla gör du det här.4

kommentarer på Jag tävlar hos Therese!
 1. sawiik skrev

  Jag tävlar också, jag vill ha den mörkblåa filten med nalle på. Tyckte den var mysig. :)

  Sv: Ja, det var första gången jag var helt ensam hemma. Det var lite läskigt först men jag hade ju ett mål så då hade jag annat att tänka på. Och de var ju inte borta så länge. :)

  Ska definitivt göra så fler gånger!

 2. Jennie skrev

  Damevska är mitt efternamn! : ) Vad trevligt, visst är det härligt att ha lite blandning i sig. Blandat är bäst ha : ) Du ser nog mer utländsk ut än mig, men många ser ju utländskt som mörkt, mörka ögon osv. Men därifrån min pappa är ifrån exempelvis så förekommer fräkniga människor och även ljusa ögon och rödhårighet. Så folk har nog för mycket fördomar om vad som är ”utländskt”. Att du blivit kallad svartksalle eller att någon annan blir kallad det handlar nog bara om avundsjuka! Finns säkert många med helsvenskt utseende som tycker det är finare att vara lite mörk. Men du ser svensk ut eller att komma från andra ställen i Europa som, Polen, Rumänien, Ungern.. Ja, de länderna på det hållet där : ) Sen när man blandar upp det med en svensk så blir man ju lite ljusare. Men som sagt innan, så tycker jag det är väldigt fint med blandningar! Det gynnar samhället :)

 3. kajsakavat skrev

  Svar:
  TACK för hjälpen! Nu lärde jag mig något nytt :D (länka sidor)

 4. hostherese skrev

  Kul att du är med :)


Kommentera


7 − tre =