Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jaha, så kan det gå!

För ett tag sedan var jag som sagt iväg till en sjukgymnast. Det var så mycket info att jag inte riktigt kunde ta in och smälta allting. Jag är överrörlig i axlar, höfter, knän, fotleder och handleder. Knäna var det så illa med att hon inte ville greja för mycket. Hela min knäskål var lös och glappade och hon tyckte att det kändes som symptom på någon konstig sjukdom som mest drabbar män. Såklart kommer jag inte ihåg vad det hette.. Utöver det hade jag det motsatta till överrörlighet i låren. Där var det för stelt istället och hon sa att det var som en skada backhoppare kunde få. Jaha?! Sammanlagt sa hon att jag var alldeles för ung för att kroppen skulle vara så här och att det mest var 80-åringar som hade så. Ja, jag är ju varken backhoppare eller 80 år så jag vet inte riktigt vad jag ska tro.. Hon skulle prata med min läkare i alla fall och säga att jag måste få remiss till ortopeden.. Jag ska stretcha tio gånger om dagen för lårens skull men absolut inte göra någonting som påverkar knäna eller andra överrörliga ställen.. Det blir svårt! Dessutom måste jag träna tre gånger minst per vecka. Får väl se hur det blir med det också… Jäkla skitgym som inte har barnpassning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tur att man har Signe! Vad tråkigt allt hade varit annars. Idag har hon ålat fram till mig flera gånger och kramat mina ben och skrattat. Gullunge!19

kommentarer på Jaha, så kan det gå!
 1. Ida skrev

  Låter inge kul med såna problem så tidigt:( hoppas du får komma till nån bra läkare..

  Förresten Må bättre i Falun har barnpassning har jag för mig:) http://www.mabattre.com/falun/

  iaf vissa tider, tänkte bara tipsa om det:) Ha det så fint!

 2. Ida: Bor du i Falun? :P Jo men är det inte från och med 1 år? Signe är ju 7½ månad.

 3. Ida skrev

  Nej nu bor jag i Hedemora, men jag är ifrån Falun från början:) flyttade när jag var 18 ungefär. Jahaa ja så kan det ju förstås vara, har inga barn själv (än, ska ha i maj) så har inte tänkt på det.. typiskt!

 4. Ska du? Grattis! :) Du har ingen blogg?

 5. Ida skrev

  Tack så mkt:) Neej har ju inte det.. varit på gång o skaffa en här ett par gånger men jag är så dålig på att uppdatera har jag märkt av tidigare bloggerfarenheter:P o då känns det inge kul..

  Men din är verkligen jättebra tycker jag! fortsätt så:)

 6. Okej, det hade varit roligt dock tycker jag :D Är du medlem på forumet eller något? Hur gammal är du?

  Nu blev jag nyfiken på dig haha ;)

 7. Tack förresten :)

 8. Det där lät ju inte allt för kul. Usch ! Går det att göra något åt ? är det sjukgymnastik som gäller ?

 9. Magda skrev

  Usch, låter inge roligt alls. Hoppas du komemr på en lösning med träning så det kanske blir något bättre!

 10. Ida skrev

  Haha förstår det, jag är ju väldans intressant! Jag är 21 år,o bor med sambo utanför hedemora i en liten by, trivs väldans bra. Bott här i 1,5 år lite drygt med honom och en stor vovve:) läser till sjuksköterska. men komemr ta uppehåll från april.. så nu vet du litegrann:)

  Är vääldigt inaktiv på forumet, var inne o skrev lite i början när jag plussade men sen har det blivit dåligt.. men jag ska ta o fnula lite på bloggskaffandet så säger jag till om det blir nåt.. vore ju rätt kul!

  läste förut att du var socialantropolog(säger man så?) vad innebär det och vad kan man jobba med då? låter spännande!

 11. Ja skaffa en blogg! Vore roligt :)

  Socialantropolog ja. Det jag vill jobba med är integrationspolitik/arbete, integrationssamordning eller liknande. Fast egentligen är jag inte så kräsen. Jag vill ha ett jobb bara :D

 12. Sandra skrev

  Det låter verkligen inte roligt. Har du fortfarande ont också? Hoppas du får bra hjälp nu.

 13. soon to be skrev

  Hej,

  Hoppas de får ordning på det alltsåm låter ju inte helt kul…. :(

 14. Fia skrev

  Vi skulle ha vägt/mätt tjejerna.Sen skulle sonen gjort en synundersökning.Så typiskt för vi tar tider så vi kan gå båda.Lite smidigare om man är två med barnen =)

  Men fy, det var inga roliga nyheter från sjukgymnasten!Tur att du har en liten solstråle där hemma =)

 15. Stina skrev

  Men fy så mycket, förstår att det är jobbigt!

 16. Men usch det där lät mindre skoj! Hoppas det löser sig på nåt vis!!
  Va gullig hon är Signe!!! Jag vill att Jeppe oxå ska göra så!! :-D

  Faan va komiskt att det va exakt samma situation när vi blev gravida, ha ha ha!! Ja tänk först skulle man få bort 3 sambokilon…det sluta på 20…snacka om att ironin i det då…he he!!
  Jag tror det är mycket så som du säger…SEEE MIG…Tala om att JAG är snygg. De måste ha nåt enormt bekräftelsebehov. Men det går lite långt när de nästan kan gå och gömma sig bakom en lykstolpe!! DEt är verkligen konstigt hur man ser på sig själv. Jag tänker eller bryr mig ju aldrig om andra som är överviktiga..så det lär inte va nån som glor på mina bildäck på magen heller.
  He he,,,sambon fick ta nattningen idag ;-) Vilket han aldrig nånsin tar eget intiativ till annars..

  TACK!!! :-D DU är oxå skitsnygg!!! Tur vi har varann!! ;-)

 17. sawiik skrev

  Men shit vad mycket! Låter ju hemskt! Hoppas verkligen du får bukt med det snart och fort samt att läkaren ger bra hjälp. Vad jobbigt det måste vara att få höra. :(

  Jag bor i Eksjö, men man kanske kan vara i ett församlingshem eller liknande? Har kikat på kartan nu och det är visst längre från mig till Falun än till Stockholm. ;) Jag är kass på kartan så jag trodde det var kortare. Men jag ska försöka komma i vilket fall. Får väl ta upp det redan nu med Janne haha!

 18. Hej. Du har fått en bloggaward av mig. :)

 19. heartan skrev

  Haha. Ja, det där känns ju lagom kul att höra – men jag tror att din sjukgymnast överdrev en aning. Jag opererade min axel i höstas för att den blivit helt söndernött av de olika jobb jag hade som alla räknas som tunga för axlarna. Den hade börjat fastna; pga överrörlighet som jag haft sen barndomen. Och som tydligen var väldigt väldigt vanligt bland just kvinnor. Dock kände jag mig som en 80-åring när jag inte kunde få upp armen till mitt eget huvud ens.
  Men, jag har oxå fått totalförbud på att stretcha nu, iaf över normalläge och nu när jag är gravid ska jag helst undvika det helt. Jag som yogade förr och älskade det. :S

  Förresten – är det så konstigt om man blir lite stel när man fött barn ganska nyligen ändå (ortopeden jag gick till berättade att min axel behöver ca ett år efter operationen för läka helt)?
  Dessutom bar du runt Signe i magen länge och nu bär du henne utanpå kroppen istället.

  Hoppas iallafall att du får rätsida på det där och slipper känna dig som en 80-årig backhoppare – annars har du väl nära hopptornen från dig? ;)


Kommentera


+ 6 = sju