Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Julstämningen är oundviklig!

Nu har det kommit snö till Falun också! Det började igår eftermiddag och håller på fortfarande. Måste nog vara minst 5 cm nu och allt är täckt. Jag fylls av julkänslor och tycker att det är så härligt! Jag vill göra julen exakt lika magisk för Signe som den var för mig när jag var liten. Jag älskar verkligen julen, den sparkar alla andra högtiders arslen.

Idag är en fullspäckad dag. Vi ska ut och köra i det här vädret vilket känns mindre roligt. Vi ska ner på stan och köpa overall till Signe eftersom den första vi köpte var för stor (men då har hon något att växa i), köpa kortisonsalva, hämta ett staffli hos storasyster och sen vidare till Sandra och Albin i Borlänge. Trevligt, trevligt! Får ta det lugnt bara nu när det var ett tag sedan man körde på det här väglaget.

Så här ser det ut utanför huset:

P1020146

P1020147

P1020148

(Nätet är där så att inte katterna ska hoppa ut och springa ner på vägen.)3

kommentarer på Julstämningen är oundviklig!
 1. sofia skrev

  mysigt, här är det bara slask. vart i falun bor du? :)

 2. missminim skrev

  Åh jag älskar julen jag med. Har redan rotat ii mina julpynt för att se vad som behövdes fyllas på :)

  Du får ta det lugnt på vägarna!

  Svar: Betapet, vet jag inte vad det är. Kanske något man borde testa :)
  Vi var på Sahlgrenska idag för blodprov. Ska ringa i eftermiddag och antagligen få tid för UL för att kolla läget. Då vet vi mer. Men utplock blir det nog i slutet av nästa vecka.

  Ha en bra dag i snön och lycka till med shoppingen :)

 3. Ooohh, härligt att höra att någon mer är en julmänniska :D Jag älskar julen och allt där till så jag är som ett barn på julafton idag när snöflingorna fortsätter att falla! :D Hoppas nu att detta inte blir slask på en gång :(


Kommentera


+ ett = 4