Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kalas igen

Mycket kalassnack denna vecka! Men som jag skrev tidigare har ju tripp, trapp och trull fyllt år :) Igår var vi hemma hos Emma och Pieter för att fira Claudias första år här i livet. Jag har gjort ett litet hopplock med bilder från kalaset som var lika trevligt som de andra.

Claudiakalas copy3

kommentarer på Kalas igen
 1. Så fina bilder på våra tjejer! :)

 2. Emma H skrev

  Hihi vilka fina bilder! Jag blir så varm i hjärteroten av de här ungarna och att vi fått lära känna er allihop. Jag är så otroligt glad för det. =D

  Stor kram från mig och min lilla familj!

 3. heartan skrev

  Vilka kalaspinglor! :D Och tur med vädret på alla kalas verkar ni ha, inte det vanligaste kanske.
  Längtar verkligen tills vi får träffa vår lillskrutt nu – och se vem han eller hon är – och om han är en han …eller en hon. Verkar som att alla runt mig får killar, så vore ju lite kul med en tjej. Annars får ju killen iallafall många killkompisar. :D
  Trodde nästan att det var nån som ville komma tidigt igår, först foglossningssmärtan som bara tilltog, sen fick jag ont i ryggen och började må rejält illa, inte på något sätt som jag mått illa förr, bara extremt illa. Men, inga sammandragningar, så det var nog bara värmen och smärtan. Skönt, nån vecka till kan vi nog vänta! Vill ju hinna upp och fira midsommar i Dalarna!

  Hur är det med er annars? Hoppas allt är bra!!! kram!!


Kommentera


4 − = ett