Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kärleksdagen

Den här dagen har gått i kärlekens tecken. Jag vet inte riktigt varför men jag har översvämmat av kärlek för Signe idag. Hon har också varit extra gosig mot mig och har till och med börjat krama mig. Det är så mysigt när hon kryper ihop, lägger huvudet mot mitt bröst eller hals och kramar med sina små händer. Kärleken till sitt barn är något helt otroligt eller hur?

Den finaste, bästa och gosigaste som finns:

P10201869

kommentarer på Kärleksdagen
 1. Michaela skrev

  Hon är verkligen galet söt den där lilla ungen :)

 2. zandras skrev

  Åh, vad mysigt det låter :) Helt underbart. Kärleken till ens barn är den största kärleken som finns.

 3. Visst är det mysigt när dom börjat kramas?? Jag blev helt chockad när Knut gjorde det första gången för ngn vecka sen! MEn guud så himla mysigt när han slänger sig runt halsen och goas :D :D

  Knut är 68 cm lång och väger nu 8330 gram! Stora killen :D

  Vi bor på ett barntätt område, så det kommer titt som tätt barn och kanckar på dörren våran :) det tycker jag är hur roligt som helst!

 4. radovic skrev

  Tänk så fin hon blev trots att du inte ammade henne (ironi) :)

 5. sawiik skrev

  Love tar sina armar runt min hals ibland nästan som en kram, det är så mysigt. Och han tycker om när jag pussar på honom. :) Jo, man kan inte förstå att man kan älska någon så pass mycket som man älskar sitt barn. Och man vet att det är så för ALLTID!

 6. sawiik skrev

  Men gud vad snäll du är! Värsta komplimangen ju! Blir hur glad som helst! :) :)
  Satt just och funderade häromdagen på att jag nog varit lite för feg på bloggen när det gäller skrivandet. Det är svårt att visa upp en rättvis bild av sig själv via en blogg.

  Sara stämmer bra men ta du sawiik. :) You make my day (night) ;)
  Nä, skulle man få mega många läsare så får man ta sig en ny funderare men än så länge så litar jag på de som läser. :) Sen har jag väl inte lagt ut några jätte snaskiga bilder.

  Min farmor fyller 80 den 1 december. Verkligen kul! 92 är inte fy skam! ;)

 7. sawiik skrev

  Förresten hur går det med gimp?

 8. sawiik skrev

  Jag kommentar terroriserar dug nu! ;) Ville bara säga att vad SMART det var att skriva så om copyright. Kanske man skulle göra om man nu får härma förstås? :) Annars kanske jag skulle skriva på korten istället iaf? Är egentligen mest korten på Love som jag vill skydda.

 9. Sandra skrev

  Vad fint skrivet! Å söta tjejen :-)


Kommentera


7 − = två