Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

”Kissbåge” går bra utan snopp

Vill bara informera om att flickbebisar också kan attackkissa på en :P Det krävs tydligen ingen snopp för att kissa på valfri person i närheten, med största sannolikhet mamma.

Måste tillägga att jag idag har STORA formuleringsproblem. Jag vet inte vad det är men jag har som en slags dimma i huvudet och en svag, svag värk som mer känns som någonting tungt. Jag kanske fick i mig mer kaffe än vad jag trodde? Så om jag skriver flummigt eller så så beror det på ett konstigt tillstånd jag för tillfället befinner mig i. Känns lite som att jag är full, bakis, trött och pigg på samma gång. Hur nu det går ihop?1

kommentar på ”Kissbåge” går bra utan snopp
  1. Jag har hört en sak ang kaffe. Du vet den här effekten av koffein man vill ha av kaffet… Jo den kommer egentligen inte fören 6 timmar efter man druckit kaffet… dvs dricker du kaffet klockan 9 på morgonen verkar det inte fören kl 3 på eftermiddagen.. så att man blir pigg 15 min efter att man druckit kaffe är bara en illusion… hörde det på radion för ett tag sen… men tror du jag slutat dricka kaffe för det? Nope hahaha för jag blir pigg ändå…


Kommentera


sju − = 1