Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Knäna har talat: upp och träna fetto!

Ja så är det.. Knävärken har kommit tillbaka igen. Jag har haft det några gånger förut och det kommer alltid när jag inte har tränat på någon/några månader. Så idag körde jag igång igen nu när Signe har första sovpasset. Vi investerade ju i en ny crosstrainer också och det vore ju dumt om den inte användes till annat än att vagga Signe i vid extra kinkiga situationer. Jag har fyra kilo kvar till ursprungsvikt och två kilo kvar till inskrivningsvikt. Egentligen har jag kommit ner till inskrivningsvikten på 56 kilo förra helgen men efter allt göttans har jag gått upp igen. Nu får det vara slut med det! Idag blev det 30 minuter på crosstrainern och 60 situps. Måste får bort maghänget..

Det här är vad jag tränar på, Abilica WinCross 1.0

abilicaTaggar: ,

1

kommentar på Knäna har talat: upp och träna fetto!
  1. Jag saknar verkligen att träna, ska bli så skönt att komma igång sen :)
    Extra lyxigt är ju såklart om man kan träna hemma- blir ju enklast då!

    Lycka till!

    Kram
    MammaMorran- läs gärna min blogg om livet som 28årig, (snart)3barnsmamma med en son som har ADHD/Autism


Kommentera


6 + två =