Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Krypa, krypa, krypa!

Signe kryper fortare och fortare. Det ser så roligt ut för ibland hinner hon nästan inte med själv :) Tänk att det inte ens är två månader sedan hon började åla och nu kryper hon som om hon inte hade gjort annat!11

kommentarer på Krypa, krypa, krypa!
 1. sofia skrev

  duktig hon är!!!

 2. Åh va duktig hon är :)

 3. Åhh vad kul! :D nu kan våra barn krypa kapp nästa gång vi ses :D heja Signe!

 4. åh va duktig hon är :) va roligt! när lärde hon sig detta? jag längtar tills milla lär sig. samtidigt som det är skönt nu med iofs när man intebehöver ha lika mkt koll haha hon ligger still på sin filt på golvet… än så länge!!

  sv: tack! nu har jag oxå röstat på signe :)
  hon är faktiskt inte så förtjust i mat, tyvärr. tråkigt faktiskt.. vill gärna byta ut någon måltig per dag mot gröt eller puré men hon äter så lite. hon vill liksom inte riktigt. det tar väl sin tid för henne då antar jag… hur vad signe? jag hör ingen som är som milla. tycker alla bebisar bara glufsar i sig allt de får :P

 5. sawiik skrev

  Hihi, sött när de kryper. Och hon är ju så duktig Signe! :)

  Jag har sett din tävling men har fortfarande inte fått tiden till att kolla in den ordentligt! Men jag är ganska säker på att jag kommer delta. :) Men nu ska jag gå till sängs innan jag däckar.

 6. Emma H skrev

  Oj vad det går undan, heja Signe! =D Ja tänk va, nu kan plötsligt alla våra tre tjejer krypa (tänkte på Sandras inlägg), det var lääängesen vi sågs!

 7. mymiracle skrev

  Svar:
  Går jättebra med Alsiras sömn! Hon sover hela nätterna med ett, max två uppehåll för amning. Men då är det bara upp med skruttan, mata och sen somnar hon som en stock (oftast) med en gång. Så jag känner mig relativt utvilad mest jämt. Dock vaknar hon 6 varje morgon och är vaken efter det så då går jag alltid upp. Men har blivit en så invand rutin nu så jag vaknar ibland före henne och är pigg, så ser det inte som ett problem, har alltid varit morgonpigg jag med :)

  Har inte kollat in din tävling men ska definitvit göra det!

  Jobbigt att få knodd mitt i heta sommaren, har tänkt på det själv och är så glad att Alsira kommer ha vuxit till sig nu till sommaren, för när den väl kommer i år då behöver jag verkligen vara ute! Inomhus känns det som jag varit i 9 månader nu!

  Duktigt lilla Signe kryper :) Då gäller det att vara på sin vakt kan jag tänka mig!

  Kram!

 8. mymiracle skrev

  Ja, kl.05 är klart i tidigaste laget! Tror rullgardin är en bra grej, vi har persienner i vårt sovrum, hatar såna men ska börja använda dem nu så man slipper gå upp 4 om några veckor! ;)

  Alsira är 7 veckor idag, helt otroligt vad tiden rusar! Om de sista veckorna under graviditeten ändå gick i den farten!

  Ja våran bärsele verkar väldigt ergonomisk, man kan dra åt den i ryggen så den ger jätteskönt stöd. Vi tittade på en annan först som var ”ännu mer ergonomisk” hade blivit utsedd till typ världens bästa, men den var lite i dyraste laget, sen kunde man inte ha den innan de är helt stabila i nacken och det är inte vår lilla plutta än.

  Såg att du också skulle gå på blogg galan, vad kul! Då ses vi där! :)

 9. tessie skrev

  Tack för tipset om flaskmatningen. Vi ska köpa och testa andra märken nu, hoppas det fungerar! man blir så frustrerad när det inte funkar:)

  Så duktig signe är! och söt!

 10. sofia skrev

  jodå jag har sett tävlingen, men jag är bara aldrig med i sånt, på nån blogg :)

 11. Oj, vad stor hon blivit =) Hon är så oerhört söt !


Kommentera


fem + 1 =