Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kusinträff och nya upplevelser

Igår var jag och Signe iväg en sväng och hälsade på min syster och hennes barn, Signes moster och kusiner. Det var mysigt och trevligt och det är så roligt att barnen gillar Signe så mycket. Ett av barnen, mitt gudbarn, sa till Signe: ”Åååh, du är så älskad Signe! Det är så många som älskar dig! Alla älskar dig!” Så himla sött! Alla tre pojkarna ville ligga på golvet med henne och strök henne på huvudet och lekte med olika saker. Då fick jag prata lite med min syster och det var väldigt trevligt. Kanske blir en vända dit idag också.

kusin

kusin1

Signe fick smaka på riskaka också och det var gott!

kusin3

kusin2

En pipmugg ska införskaffas också för det var tydligen roligt att dricka vatten ur den.

kusin4

kusin5

Hur kan man vara så söt??!

Jag provar det här med vattenstämpling lite. Tycker ni som läser att det är väldigt störande eller är det okej? Det känns i alla fall säkrare och jag vågar göra bilderna större.22

kommentarer på Kusinträff och nya upplevelser
 1. Hon är verkligen galet söt din lilla tjej :)

 2. missminim skrev

  Men gud så sött! Barn är verkligen underbara! Ska träffa mina syskonbarn i helgen, längtar :)

  Svar: Jag skall testa på dag 18, förra gången tjuvtestade jag på dag 14. Får se om det blir tjuvtestning denna gång. Beror på hur allt känns.

 3. Va fin hon är =)
  Klart att det förstör bilderna något kanske. Men jag har oxå fundering på att göra så med mina bilder.. Känns som sagt lite tryggare. Så det är okej =)

 4. Cathis skrev

  Haha… jaha men då är det väl kanske det som är anledningen? :) Jag tänkte ”vill man vara fin får man lida pin”. Och jag led pin, belive that. :P

  Riktigt gott var det, om än liiite väl pepprigt.

  Himla söta bilder!:D Längtar lite själv tills jag får en egen sån där ;)

 5. missminim skrev

  Ja det är lätt att bli testberoende :) Har varit det innan IVF:en, ska försöka låta bli nu. Det är ju extremt jobbigt om det inte visar minus, även om det är förtidigt att testa. Ska försöka leva på hoppet från sympomen.
  Jag har test från testlagret.se, vilka har du använt?

 6. Sandra skrev

  Ja, hur kan man vara så söt!?

  Jag tycker inte att vattenstämplarna stör så mycket. Helt ok.

 7. sabina skrev

  hur gammal e signe?

 8. Hmmm.. Enligt den här skulle jag få en pojke men enligt en annan kinesisk kalender skulle jag få en tjej, och det fick jag ju! :) Konstigt att det är två olika :p

  Hehe jag ska få en pojke enligt denna.. Men enligt ett annat test jag gjort så ska jag få en flicka :P Så det återstår att se vad det blir :D

 9. Cathis skrev

  Näää… det får vänta ett tag. Jag ska börja plugga upp mina betyg på måndag och sen förhoppningsvis komma in på universitetet för att ta en psykologexamen, så då kan det ju vara lite jobbigt att försöka skaffa barn samtidigt. Det är väl åtminstone 5-6 år bort, tyvärr!

 10. gopplan skrev

  Vad gulliga de är! Bor du nära din syster? Vilken lyx i så fall! Det är klart att bilderna är finare utan vattenstämpel, men om du bara har en liten så stör det mindre än en som går tvärs över hela bilden. Tror du att det är risk att någon snor bilderna? Jag funderade lite över det där, men tänkte sedan att det nog inte är så stor risk. Jag är ju ingen mästerfotograf utan har bara mina ”vardagsbilder”, men jag borde kanske också stämpla mina?

 11. Svar: =) Precis !
  Här snöar det massor.. :/ Inte riktigt vad jag tycker om.. Jag sitter oxå och funderar på om man ska gå en sväng.. Får se. Vad har du för vagn ? =)

 12. gopplan skrev

  Han sover en del av natten i sin säng och på morgonen sover han med oss eftersom jag är trött då och orkar inte riskera att han vaknar när jag lägger ned honom i hans säng. Oftast vaknar han och gnäller och det känns inte som att det är värt besväret. Bättre då att låta honom sova vidare mellan oss. Den senaste månaden har han vaknat tre gånger per natt, någon enstaka gång två. Innan var vi nere på en gång, men det varade inte länge, tyvärr. Hur ofta äter Signe på natten?

 13. Sandra skrev

  Svar: Tack! Nix, jag tränar ingenting jag heller. Har inte alls någon motivation. Jag brukar komma igång lite mer under våren.

 14. Emma skrev

  Mysigt med släkten! Man uppskattar den mer när man får en liten, tycker jag.

  Vattenstämplarna stör inte så mycket tycker jag, fick lite dåligt samvete för att jag inte stämplar mina… det kanske man borde göra? Jag vill ju inte att bilderna på min lilla ska bli använda i fel sammanhang…

  /Emma

 15. hostherese skrev

  Så sött :)

  Att vattenstämpla bilderna tycker jag är bra. Känns lite tryggare att lägga upp bilder på de små då.

  KRAM

 16. sofia skrev

  nu ser man verkligen dej i henne , i dessa bilderna!!!

  vattenstämplar stör såklart, men fyller ju en funktion. gör du dem i phootoshop?

 17. Ja det vore det verkligen,men man blir ju lika glad oavsett :) Jag kommer bli det iaf :) Men som sagt det märks ju

 18. radovic skrev

  Tycker inte vattenstämpeln är störande. Jag blir tokig ibland på att barnen är så söta, vet inte vad jag ska göra av mig själv.

  Har det hänt att någon använt dina bilder utan att be om lov? Bara undrar om jag borde skriva något om copyright också?

 19. sawiik skrev

  haha, riskaka gilla hon. :) Jättefina kort och jag tycker inte vattenstämplingen stör. har äntligen fått upp copyright texten men funderar på om jag ska vattenstämpla bilderna med. Ska se vad Janne tycker. :)

 20. sawiik skrev

  Sv: Ja, förhoppningsvis så kommer det kännas bättre att lägga Love i egen säng när han blivit större. Och du har rätt i att de utvecklas fort!

  Givetvis kan jag lägga ut receptet på äppelkakan. Kan fixa det under kvällen. :)

 21. Svar: Okej ! vi har en Hoca Diamond ! Jättebra att köra med i snön !

 22. Jag stör mig inte ett dugg på vattenstämpeln men det är väl för att jag själv har det på mina bilder. Som du säger, det är bättre att ha vattenstämpel på om man ska göra bilderna större! :) Tycker det är toppen!


Kommentera


5 − = tre