Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lära-gå-vagn beställd!

Nu har jag beställt en läragåvagn från Brio. Det blev billigare än i affär men jag hoppas att det går snabbt också tills den kommer eftersom Signe går ganska snabbt nu efter möblerna :) Så här ser den ut:

brio_1

Jag gillar det klassiska utseendet men att den ändå har några annorlunda färger. Jag förstår inte riktigt hur de svarta gåvagnarna har blivit så populära. Tycker det ser så tråkigt ut utan färg!

Nu bär det snart av till öppna förskolan! Vi har hittat en riktig favorit på Elsborgs familjecentral.4

kommentarer på Lära-gå-vagn beställd!
 1. Oj,din tjej hon går snart ska du se! Gött att du orkar ha humöret uppe trots förkylning,blåsor och visdomstand..men nu räcker det va?!
  Jag har väl helt enkelt lessnat en del på bloggen. DEn lilla tiden man har känns det viktigare att prioritera annat. KÄnns meningslöst (iallafall för mig) att bara uppdatera då och då. En sån blogg tröttnar man väl ändå på o läsa?! Sen det som isåfall håller mig kvar är ju alla härliga tjejer man fått kontakt med…syn och förlora det!

 2. sofia skrev

  äntligen kommer jag in på din blogg, har haft problem et par dagar, vet inte varför :/

  kul med lära-gå vagn <3

  och med sömnen så tror jag absolut ni kan få det till ett sovpass per dag! man kan ju alltid prova :)

 3. sofia skrev

  kerstin sover 20.30 till 8-8.50. sedan sover hon ca 2,5 timmar på dagen uppdelat på två sovpass :)

 4. Fast Knuts gå vagn är svart och jag tycker att den är skitläcker :D


Kommentera


6 + ett =