Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lite bättre :)

Nu verkar Signe må både bättre i magen och rent allmänt. Utslagen hon fick igår är nästan helt borta och hon har bajsat en gång till skillnad mot fem vid den här tiden igår.. Det märks att hon är lite tröttare än vanligt bara men vem skulle inte vara det?

Idag ringde väckarklockan 06.45 för att börja ta itu med tvätten. Signe bajsade ju ner sig själv och sängen plus att vi har hamnat efter lite med högarna. Som vanligt är någonting trasigt i tvättstugan. Denna gång torktumlaren och centrifugen på en av tvättmaskinerna. Det tog längre tid än vanligt men gick bra. Signe verkar tycka att det är spännande i tvättstugan och roligt när jag skjutsar henne i en av vagnarna :)

Just nu sitter jag bara och väntar på att sambon ska komma hem. Igår kom han hem 23 och idag kanske 13-14 om vi har tur. Det är en massa jobb och han ska hålla i föreläsningar bland annat. Snart får vi alla helg i alla fall :) Hoppas att ni har lika strålande väder som vi har här!2

kommentarer på Lite bättre :)
  1. Vad skönt att det börjar bli bättre nu!
    Tvätta som är så trist! Stackare! Men solen skiner, alltid något… =)

  2. Jessica skrev

    Tack Theres!

    Bra att det börjar bli bättre! Har Signe något favoritdjur eller någon favoritfärg förresten?


Kommentera


× sex = 30