Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lös hud!

Ni allvetande mammor, hjälp mig! Hur får man bort den lösa huden efter graviditeten? Det är ingenting som syns, speciellt inte när jag står upp, men jag känner det och det irriterar mig. Kommer den fortsätta dra sig tillbaka eller är det slut med det nu? Det gick ju otroligt fort i början men nu märker jag ingen förändring längre. Eller är det bara att acceptera (vilket jag inte vill…)?

Från:

Vecka 5

Till:

Vecka 40fram

Till:

P1020202

(Fast plattare om jag anstränger mig hihi!)15

kommentarer på Lös hud!
 1. Tror det kan försvinna om du tränar magen… När jag använde mig av abtronic s¨blev magen fastare faktiskt…. så träna dina magmuskler så ska du se att du blir av med din lösa hud… Mannen säger smörj med olja…

 2. PT Sofia skrev

  Hej!

  Vilken liten sötnos du har :) o härlig blogg..
  Ang magen så är det bålstabilitets träning som kan vara ett knep, tillsammans med konditionsträning…Bålstabilitetsträning i form av ex. plankan. Muskler ”binder” ihop huden något igen…Det är ett projekt som kan ta ett tag så stressa inte, du har kommit tillbaka bra, men såklart går det att med lite extra effort att komma den där sista biten…lycka till..kram PT Sofia

 3. Nej jag fick inte tillbaka henne fast hon skrek och var missnöjd. Som tur var förstod min sambo att jag ville ha henne när hon skrek så han sa att hon nog var hungrig…Själv har jag aldrig sagt till, men händer det igen tänker jag absolut säga att hon nog vill till mamma nu. Har pratat med min sambo om det och bett honom att hjälpa till vid sådana tillfällen. Hoppas det kommer funka!

  Du får gärna berätta hur det gick för dig i helgen sen!

  Tycker förresten att din mage är snygg :) tänk vad kroppen är fantastisk som kan återhämta sig så efter en graviditet!

 4. tultaliten skrev

  Bålträning är det bästa, olika magträningar som plankan.
  Tycker din mage ser jätte bra ut :)

  Gå in här:
  http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/
  Hon har jättebra tips för mamma magar :)

 5. Men shit va bra din mage har dragit sig tebax!! Smal och snygg är du…bara så du vet!! Ser inte ett spår av lös hud!! Fast jag vet…man ser en massa själv!!

  Svar: Jo sambon skulle ta Jeppe. Men jag körde slut på mig själv med allt här hemma. Va t.om yr i huvudet förut…så kanske är lika bra att inta soffan, fast jag inte vill!! Blä…stör mig så när inte dagen blir som jag vill..hatar det!!

 6. radovic skrev

  Jag har kört mycket bålövningar. Smörjt med jojobaolja (innehåller mycket e-vitaminer bra för hudens elasticitet) Äta bra fetter som avocado och olivolja är också bra. Men en del lös hud får man nog leva med…

 7. Sandra skrev

  Jag känner igen det där. Jag har samma erfarenhet. Min mage gick tillbaka väldigt snabbt, men det är lite extra hud som inte riktigt drar ihop sig. Jag ska börja träna magen typ ”plankan”. Hittills har jag varit lika dålig på det som att göra mina knipövningar.

  Tänk vad magen ändå har dragit ihop sig efter att ha burit ett barn i nio månader. Vilka bra och häftiga kroppar vi har :-)

 8. tultaliten skrev

  Sv: Nej inte vad jag tycker ;) Jag har fortfarande en liten ”bulle” längst ner på magen och när jag sitter ner så blir det gärna 2 magar vilket jag inte tycker om :(
  Så jag försöker faktiskt göra lite magövningar 4-5 dar i veckan, sen hårdtränar jag inte heller för den delen så det kanske tar lite längre tid för magen att bli så platt som jag vill ha den :)

 9. Svar: Ha ha ha,skönt då är jag inte själv. Tänkte nästan att jag blitt lite knäpp. Man kan le åt det!
  Ja jösses …vette faan om man nånsin blir nöjd med sig själv igen. Skulle vilja tebax till den vikt jag hade när jag träffa min sambo. Men då jävlar får jag kämpa arslet av mig. Vet inte ens om det är möjligt. Men då va jag nöjd med min mage…även om den då inte va helt platt.
  Och du är fin…så det så!! :-)

 10. sofia skrev

  förr eller senare drar den sej tillbaka. funderar du på å skaffa en tvåa inom kort så behöver du nog inte lägga som mycket vikt vid det där just nu ;) hihi

 11. En liten skrev

  Sv: Jag hade helst velat ha ett helt fotbollslag (fast alla säger att jag kommer ändra mig efter förlossningen :P) men två-tre satsar vi nog på. :)

 12. hej! svar: jag vägde 63 kg första gången hos bm, då var jag i v 8. tror att jag brukar väga runt 61 normalt… o nu väger jag 76,6 o har 6 veckor kvar…..så det blir endel o bli av med sen….!!
  Det finns ett sätt som du kan testa också, vet inte om det funkar för hudens skull men det gör iaf att man känner sig fastare, jag har gjort det flera ggr.

  http://www.ak.se/1/stockholm/hudvard/kroppsskulptering-lpg.php

  Men du kanske inte bor i sthlm… men om du gör det kan du ju testa:) annars är det nog bara magträning som gäller som dom andra säger..
  kram

 13. dart skrev

  Jag ser ingen skillnad på övre och undre bilderna?
  Den i mitten gillar jag bäst ty där finns det Brämhults! =D

 14. hannasliv skrev

  Svar: Ja min lille man har ett otroligt temperament ibland. =) Men det är ju tur att det sker på hans rum där ingenting kan gå sönder och där det är lätt att städa upp efteråt =)

 15. Maria skrev

  Hoppas att det är som många här skriver, träning. Jag har beställt hem en dvd med träning för mammor efter graviditet. Behöver lite hjälp att få ihop de delade magmusklerna.. det är riktigt jobbigt med lös hud.. skickar med en länk till mitt bildspecial-inlägg om magen under och efter graviditet.. snyggare mage har man ju haft än man har nu ;)
  http://mariaj85.blogspot.com/2010/10/bildspecial-magen.html


Kommentera


5 × = tjugo fem