Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lugn dag

Idag hoppas jag att det blir en lugn dag. Jag tänker i alla fall försöka göra den till det för Signes skull. Vi skulle egentligen på babysång idag men eftersom det har varit så krångligt med sömnen några dagar tror jag att hon behöver lite lugn och ro. Därför blir det ingen öppen förskola heller såklart. En promenad kan det nog bli i alla fall men det är ju inte särskilt hetsigt :) Det är svårt att tänka sig hur extremt jobbigt det var förut med vagnpromenaderna. Signe HATADE vagnen och skrek och skrek så vi kunde helt enkelt inte gå ut med henne i den. Då var selen vi införskaffade en riktig räddning. Hon ville vara nära, nära och jag kommer ihåg första lyckade promenaden med den. Jag var rädd för att hon skulle börja tokskrika och gick i cirklar ganska nära vårt hus. Nu använder vi selen ibland, till exempel när det ska dammsugas för då vill hon inte vara på golvet. Vagnen går bra nu och hon tycker att det är roligt att sitta och spana och när vinden blåser i hennes ansikte blir hon jätteglad och suckar nöjt. En enorm skillnad på bara fyra månader alltså. Det var förresten i samband med att hon kunde sitta i vagnen som det blev bättre. Men hon har varit så redan från början, måste se vad som händer och inte missa någonting spännande!

Så här såg det ut på en promenad för några veckor sedan. En massa snö och nu är det vår! Underbart!

P1050884

P1050877

P1050874

P1050878

P10508824

kommentarer på Lugn dag
 1. radovic skrev

  Jag har samma halsduk! Vi har också haft problem att ha Léni i vagnen. Det blev att hon sov och hängde i bärselet mestadels av sina sex första månader. Härliga bilder även om jag är glad att snön är bort nu.

 2. Helt sjukt att det var så mycket snö för bara någon vecka sedan. Den försvinner snabbt! :D
  Här uppe vid oss har snön försvunnit, skogen är avverkad och nu håller de på att ta bort stora stenar och plattar till marken. Snart står det väl färdiga hus här uppe och allt går så fort helt plötsligt!
  Om vintern har gått så snabbt vad kommer inte våren och sommaren göra då?! :/

  Hoppas er dag är lugn och skön, vi saknade er på babysången!

 3. radovic skrev

  Missade att sjalen fanns i flera färger, hade också köpt en till om jag vetat.
  Precis rör pupp från apoteket! Den hade passat bättre in på ett laboratorium. Dessutom krävdes mer än två händer för att använda den. Mycket opraktiskt.

 4. Sandra skrev

  Vad skönt att det går bättre med vagnen nu så ni kan gå på promenader och njuta av det härliga vädret. Hon gillar att hålla koll på saker Signe, hon är en riktig spanare :-) Albin hatade vagnen de första månaderna, men helt plötsligt en dag älskade han att ligga/sitta i vagnen. Som allt annat känns det som. Helt plötsligt förändras saker och ting över en natt.

  Hoppas det fungerat bättre med sömnen idag.


Kommentera


sex + = 14