Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mammabloggalan 2011 bokad. YES!!

Tjohooooooooooo! Emma kom med det förträffliga förslaget igår att vi, Emma, jag och Sandra, kanske borde gå på mammabloggalan som är den 7:e till 8:e maj. Och ja, sagt och gjort, nu är biljetterna bokade! Gud vad roligt det ska bli! Vi tre ska bo i samma rum och sen bara umgås och ha roligt. Utan barn. När hände det sist? Guuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad roligt! Jag känner att jag har fått lite mer energi. Känner mig så glad och pumpad inför detta! På denna sida finns det mer information: http://mammagala.se/mammabloggalan.html

Vilka här är det som ska dit?? Vore kul att träffa några andra minbebis-bloggare.

Vi valde galapaket 1:

mammablogg

Galapaket 1 (inkl boende)

Del i dubbelrum samt överraskning på rummet
Välkomstmingel
Fördrink
3 rätters galamiddag med underhållning i högsta klass
Mässa – träffa olika starka varumärken
Föreläsningar – intressanta och givande föreläsningar som berör
Prova på aktiviteter – Ta chansen att prova på spännande träningsformer
Entertainment in på småtimmarna
Förstklassig frukost i vacker miljö
Spa entré till exklusiva Sturebadet Haga där du kan unna dig själv en lyxig
morgonstundTaggar: , , , ,

10

kommentarer på Mammabloggalan 2011 bokad. YES!!
 1. Magda skrev

  Åh, vad roligt! Jag skulle oxå kunna tänka mig att åka om jag hade nn jag kände att åka med. Tror det kommer bli en toppenhelg för er. Supernice!

  Sv. Nora har bara varit lite lite förkyld en gång, o så had ehon feber 1 natt efter 3 månaders vaccinet. De säger ju att barn som ammar får bättre försvar, Nora är bara ammad 1 månad men verkar ju klara sig ganska fint ändå när alla hostar och snorar runt om. (hoppas det håller i sig). Blir väl skillnad sen när hon ska på dagis o så.

  Kul att Signe ställer sig upp, snart springer hon nog oxå :)
  Nora vill inte ens sitta själv, hon vippar efter några sekunder. Men det kommer när dte kommer.

 2. Magda skrev

  Jag håller på o letar kompisar nu o ser om nån vill hänga på :)

 3. Ja jag hoppas också ni slipper det snart,kan inte va kul =/

  Jag mår bra =) Har exakt 1 månad kvar till BF idag och längtar såå mycket nu =)

 4. Emma H skrev

  Jippija trallala tjoho tjohej!!! =D Vad roligt vi ska ha! Iiii!

 5. Magda skrev

  Ja det har du rätt i, men jag har en kompis som är intresserad, hon ska samtala med sin sambo om det eonomiska så jag hoppas hon kommer säga att hon kan följa med :) (jag vet inte hur jag ska ha råd, men jag får väl råna sambon eller nåt)

 6. soon to be skrev

  Hello,

  Jag och Ulrika tänkte med gå! Då måste vi se till att ses tycker jag!

  Kram

 7. Åh va roligt :D Känns som något du kan behöva :)

 8. Magda skrev

  Hon har ingen blogg, men hon kan låtsas att hon har en…2 barn har hon iaf och ett jäkla trevligt sätt :) hihi.

  Får se vad de kommer framtill om vi har råd och om vi får plats, kanske hinner bli fullbokat nu när du annaonserat ;)

 9. Det ska bli riktigt roligt att åka iväg med dig och Emma! Bloggade ju om det tidigare på min blogg att jag ville åka iväg på galan och skrev till Emma om hon var sugen men så pratade vi inget mer om det. Fast nu har tydligen Emma sugit på karamellen länge tills hon kände att nu jävlar drar vi och vilken tur för nu blir det ju av! :D

 10. heartan skrev

  Oj vad kul! Och Sturebadet är så fint så bara det är ju värt resan! Hoppas att ni får det supermysigt. Misstänker att ni kommer vara rätt trötta för det lär ju inte bli mycket sömn på natten. :D (Pga babysnacket, menade jag så klart!)


Kommentera


9 × = fyrtio fem